השלמת אנרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלמת אנרגיה
    si
    14/02/2010

המליצו לי לאכול ביום 3000 ק כדי לפתח מסה.
    השאלה היא האם אפשר להשלים גם ע"י עוגות וחטיפים (כי ממש קשה לי לאכול כל היום "אוכל בריא" בכזאת כמות ) או שהשריר מתפתח רק ע"י אוכל בריא בכזאת כמות?
    תןםדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלמת אנרגיה

הוספת תגובה

• ל- si

ד''ר איתי זיו
    14/02/2010

הערותי
    1. 3000 קלוריות ביום? מתאים במיוחד למפתחי גוף או ספורטאים ברמה גבוהה במיוחד שה- BMR- חילוף החומרים הבסיסי אצלם גבוה במיוחד.
    2. במידה ותצרוך כצות גדולה מדי של אוכל לא מזין תחול עלייה הדרגתית באחוזי השומן ותתקשה לשמר את המסה השרירית הקיימת ובטח לא לבנות אותה עוד.
    3. כאמור, קשה לי להאמין שהנך צריך לצרוך כמות כה גדולה של קלוריות לכן מציע שתתיעץ עם איש מקצוע בנדון. עשוי בהחלט לחסוך לך הרבה כסף שאולי תותיא על רכישת אבקות ותוספים מסוגים שונים. ניתן אדב להסתפק במרבית המקרים במזון איכותי ולא תוספים.
    4. חסרים היו נתונים חשובים כגון: גיל, מטרת האימון, הרכב הגוף, מספר אימונים בשבוע, רקע אימוני וכדומה לכן עניתי בכלליות.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

si
    14/02/2010

בן 25 גובה 177משקל74 שומן13אחוז
    אימון 5 פעמים בשבוע (כוח)לפעמים אירובי(פעם בשבוע).
    אז כמה אני צריך לאכול?2200יספיקו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד

si
    14/02/2010

וכיצד ניתך כמה שפחות לעלות את מסת השומן?
    מה ממולץ(תזונהוכו).
    ד.א
    אני ממש "מפחד" לעשות פעילות אירובית בתקופה זו כי אני מרגיש שהיא דופקת לי את כל המטרה של עלית שריר האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- si

ד''ר איתי זיו
    14/02/2010

הערותי.....
    1. לגבי מספר הקלוריות המדויק והיחס הנכון של אבות המזון, מציע שתפנה לפורום של תזונת הספורט. חשוב שדיאטן יענה על שאלה זאת. נכון יותר.
    2. לגבי פעילות אירובית, פעם בשבוע מעט מדי. מציע שתבצע 4-3 פעמים בשבוע בדופק לא גבוה יחסית - 70-60% בממוצע מדופק מירבי המוגדר כ- 220 פחות הגיל מבחינתך. מסת השריר לא תיפגע ובאמצעות הפעילות האירובית תוכל גם לשפר את היכולת האירובית וגם להפחית אחוזי שומן. אגב, אחוזי השומן אם באמת התוצאה ריאלית - בגבול התחתון של הממוצע (בסדר גמור).
    3.משך האימון האירובי 35-30 דקות בממוצע.
    4. אימוני כוח - איני יודע מה הותק שלך באימון אך מציע שתבצע אימון של 4 פעמים בשבוע. במקרה זה מדובר באימון מפוצל - AB. בכל פעם יופעלו 4 קבוצות שרירים.
    בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועד שאלה

si
    14/02/2010

אני מתאמן כבר חודש בערך ועליתי 2 קילו ואז הפסיק לעלות....
    כל החודש הזה עשיתי אירובי 40 ד (לא מאומץ)ועכשיו הפסקתי כי חששתי....
    אני רוצה בגדול להוריד את אחוזי השומן ל9 בערך וגם לעלות את השריר.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו