אליפטיקל וכאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אליפטיקל וכאבי גב
    נעם
    15/02/2010

שלום וברכה

אני סובל מעודף משקל קל.
    BMI קצת גבוה מ 25.

במטרה לשפר את המצב, התחלתי להתאמן על אליפטיקל 4 פעמים בשבוע למשך 20-25 דקות בכל פעם. (עליתי בהדרגה).

אחרי שבועיים כאלה, אני מרגיש מצויין ברגלים ובידיים, אבל יש לי כאבי גב בעיקר בלילה.

אני לא מרגיש שהאימון אינטנסיבי מידי.

האם התופעה מוכרת?
    מה אפשר לעשות?

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אליפטיקל וכאבי גב

הוספת תגובה

• אליפטיקל וכאבי גב

שי אלנקרי
    15/02/2010

שלום נעם,
    לדעתי הכאב גב יכול לנבוע מ-2 סיבות:
    1. עבודה לא נכונה על מכשיר האליפטיקל ואולי גם עומסים גבוהים שלא מתאימים לך בשלב זה.
    2. חולשה של שרירי הבטן וזוקפי הגב. תצטרך לשלב בין אימון הכוח לאימון האירובי תוך כדי שאתה מקפיד על חיזוק של כל שרירי הגוף בצורה שווה מבלי לפסוח על שרירי הבטן וזוקפי הגב.
    יחד עם 2 ההמלצות שלי הייתי מעט מפחית את העבודה על המכשיר למשך מספר ימים ובודק אם הכאב ממשיך . במידה וכן, הייתי ממליץ ללכת להיבדק אצל אורטופד לצורך אבחון מקור הכאב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק זוקפי הגב

נעם
    16/02/2010

תודה על התשובה.

שרירי בטן אוכל לחזק באמצעות כפיפות בטן, אך כיצד מחזקים את שרירי זוקפי הגב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילים לזוקפי גב

שי אלנקרי
    16/02/2010

נסה לשכב על הבטן כאשר אתה מבצע הרמה של יד ורגל נגדית מבלי להרים את עצמות האגן מהרצפה. החזק לכל צד כ-10-15 שניות. בהמשך נסה לנתק את שתי הידיים והרגליים במקביל. החזק למשך 10-20 שניות כ-2-3 סטים. תוכל לחפש תרגילים דומים באתר האינטרנט שלי ולקבל דוגמאות נוספות.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב מאליפטי

עופר קיס
    15/02/2010

בנוסף - נסה לבצע את הדברים הבאים
    לדחוף פחות קדימה עם הרגל הקדמית
    להפחית את אורך הצעד
    להחזיק את הידיים קרוב לידיות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו