מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לעצתם המלומדת של חברי פרום זה.אשר16/02/2010
בוקר טוב,
אני בחור בתחילת שנות ה 30 בריאות כללית תקינה סה"כ.
בשלוש השנים האחרונות אני עוסק בשחייה, אך לצערי מזה כשנה פוקדות אותי דלקות כתפיים חוזרות ונשנות שמונעות ממני לשמור על רציפות אמיתית ורצינית בשחייה כעיסוק הכושר העיקרי בו בחרתי.
אז כך,
מכייון ששמירה כללית על כושר מאוד חשובה עבור אשמח לרעיונות/הצעות לגבי תחומי כושר אלטרנטיבים (ריצה למשל, אינה בגדר אלטרנטיבה מפאת בעיות ברכיים), שמפעילים פחות או יותר את כלל השרירים.
תודה מראש על תשומת הלב (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית
שי אלנקרי16/02/2010שלום אשר,
יש אפשרות למספר אלטרנטיבות בעניין.
תצטרך לנסות מספר אפשרויות ולראות מי הטובה שתתאים לך. תוכל לבצע בשלב הראשוני הליכה מהירה (רצוי עם נעליים טובות עם בולמי זעזועים טובים), נסה את מכשיר האליפטיקל (אולי ללא הפעלת פלג הגוף העליון), רכיבה ואולי אפילו סטפר. כל אחת מהפעילות הנ"ל יכולה לעשות את העבודה ולעזור לך בשמירה ושיפור הכושר גופני . חשוב שהפעילות תתאים לך מבחינה גופנית ולכן אין חכם ממך בנושא זה. יחד עם זאת הייתי מציע ללכת להיבדק אצל רופא ספורט שיוכל לאבחן את הבעיה ולקבוע המלצות נוספות. שיהיה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ו...
אשר16/02/2010האם יש בפעילוית אלו גם משהו שתורם לחיזוק ושמירה על עיצוב, לפלג הגוף העליון, או שיש להוסיף פעילויות נוספות למטרה זו (ואשמח אם כן להמלצות מתאימות)..
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק פלג הגוף העליון
שי אלנקרי16/02/2010שלום אשר,
הייתי ממליץ על פעילות ממוקדת על פלג הגוף העליון. תרגילי חיזוק לכל חלקי הגוף עם דגש על חיזוק סביב מפרק הכתף ושאר תרגילים לחיזוק האזור.
תוכל לבצע את הפעילות כנג משקולות חופשיות, מכונות ייעודיות, גומיות ואפילו כנגד משקל הגוף.
בשביל שתקבל את התוכנית הטובה ביותר עבורך הייתי ממליץ להתייעץ עם איש מקצוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשומת לב והעצות!
אשר16/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי, שאלה נוספת..
אשר17/02/2010האם מכשיר חתירה יכול להתאים כאלטרנטיבה נוספת ?(נראה כמכשיר אידיאלי להפעלה מלאה של כל הגוף).
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר חתירה
שי אלנקרי19/02/2010זוהי גם אלטרנטיבה נוספת אך שוב אנו חוזרים לפעילות אירובית המבוצעת בעיקרה עם פלג הגוף העליון. הייתי הולך בשלב זה שעדיין יש כאבים סביב המפרק , על פעילות אנאירובית נקודתית לחיזוק האזור אך לא הייתי ממליץ על פעילות אירובית בשלב זה המפעילה את פלג הגוף העליון , מכיוון שהתנועות מבוצעות אמנם בעצימות נמוכה אך לאורך זמן ממושך ולכן יש אפשרות לשחיקה של האזור הכואב והפגוע ולא להחלמה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה....
אשר20/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלטרנטיבה לשחיה
עופר קיס16/02/2010ריצה/הליכה במים עמוקים עם מכשיר ציפה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אשר17/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור היקפי
אורי הירש18/02/2010אשר שלום,
לדעתי עליך לשלב פעילות תומכת לעיסוק המרכזי (שחיה). פעילות כזו צריכה להיות שתשפר את המרכיבים החסרים בפעילות העיקרית (אני משער שבמקרה שלך כוח וגמישות) ופעילות שתשפר את היציבה ויכולת התנועה שלך.
פעילות שכזו גם תשפר את יכולת התפקוד שלך ביום יום וגם עשויה להפחית את הפציעות החוזרות.
התחום בו אני עוסק, אימון פונקציונלי ואימון הקטלבלס בפרט עשוי להיות אימון תומך מתאים
אורי הירש
איתנים קטלבלס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)