מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתורים במקוםרחל17/02/2010
אני בת 53 ואין לי הרבה זמן לפעילות גופנית, האם ניתורים במקום, 150 בכל פעם 4 פעמים ביום יתרמו משהו לכושר הגופני שלי, והאם אפשר לבצע זאת ברגליים יחפות על שטיח? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתורים במקום
שי אלנקרי19/02/2010שלום רחל,
150 ניתורים כפול 4 פעמים ביום זה 600 ניתורים בסה"כ. בהנחה שכל ניתור דורש ממך לפחות שנייה זאת אומרת שאת מבצעת פעילות גופנית (אירובית) במשך 600 שניות או אם תרצי 10 דקות ביום. 10 דקות ביום של פעילות זה הרבה יותר מכלום, אבל לשאלתך האם זה יתרום משהו לכושר שלך.....אני בספק. עכשיו נשאלת שאלה נוספת: מהי מטרתך? אם מטרתך לשפר את הכושר הגופני הכללי אזי תצטרכי לבצע לפחות 3 שעות בשבוע של פעילות ולפי מה שאת מבצעת היום את בערך סביב השעה. דבר נוסף, למה לקפוץ במקום? 20 שניות של נעילת נעליים ויצאת להליכה בחוץ...זוהי פעילות הרבה יותר נעימה, משחררת והכי חשוב לא משעממת. הבנתי שאין לך הרבה זמן, אבל כדי לשפר כושר גופני תצטרכי להוציא מעצמך יותר ולכן עצתי אלייך בשלב הראשוני היא: לנסות לבצע כ-10 דקות הליכה בבוקר ו-10 דקות הליכה בערב (אני בטוח שלזה את תמצאי זמן) לימים, הכניסי 10 דקות נוספות באמצע היום או 5 דקות נוספות בבוקר ו-5 דקות נוספות בערב. התחילי ב- 3 -4 פעמים בשבוע , ואט אט תוכלי לעשות זאת כמעט כל יום. כמו שאני תמיד אומר: כולנו יכולים למצוא זמן כמעט לכל דבר שנרצה, מי שלא ימצא זמן להשקיע בבריאותו ובגופו עכשיו יצטרך למצוא זמן בהמשך החיים בטיפול וריפוי של מיליון בעיות אחרות...שיהיה בהצלחה ומקווה שתתחילי לנסות להכניס קצת יותר ספורט לחייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)