מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוב בטן וזרועותעמית18/02/2010
שלום,
אני בת 30, 7 חודשים לאחר לידה, משקל 52 , מבנה גוף רזה.
לצערי, נשארו לי שאריות לאחר הלידה בבטן, הבטן רופסת מעט ולא שטוחה כפי שהיתה...
איך אוכל לחטב אותה? אני לא עושה פעילות גופנית כלל ביומיום.
אני רוצה לחטב גם את הזרועות. יש לי אלפטיקל בבית. האם כדאי לעבוד איתו, ואם כן, כמה?
אילו תרגילים אוכל לעשות לבטן ולזרועות וכמה ביום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב הבטן והזרועות
שי אלנקרי19/02/2010שלום עמית,
אני לא יודע את שאר הנתוניפ עלייך אבל עושה רושם שאת במשקל תקין וגם די רזה. הבטן רופסת כתוצאה מהיחלשות השרירים ואולי אף מהמתיחה שעברה הבטן בזמן ההריון. ניתן למצק את האזור ע"י 3 דברים עיקריים: 1. פעילות אירובית להוצאה אנרגטית ושריפת שומנים (האליפטיקל שנמצא אצלך, 2-3 פעמים בשבוע כ-30 דקות בכל פעם), תוכלי גם לגוון את זה עם הליכה או ריצה. 2. פעילות אנאירובית- אימון התנגדות כנגד משקולות, גומיות, מכונות כוח ואפילו משקל הגוף. חיזוק שרירי הגוף וכמובן לא לשכוח חיזוק שרירי הבטן וזוקפי הגב, יכולים לתרום רבות למיצוק האזוק ולשינוי היציבה (דבר שלפעמים הוא מקור הבעיה). 3. תזונה נכונה- הקפידי על תזונה נכונה, כשאת מתבססת על ארוחת בוקר, צהריים, וערב עם ארוחות ביניים בין כל ארוחה. הקפידי על שתייה מרובה של מים והפחיתי מתוקים ונשנושים. מומלץ להתייעץ עם דיאטנית קלינית לצורך התאמת תפריט אישי. אם תשלבי את כל השלושה יחד אני מניח שכבר תוך 6-8 שבועות תוכלי לראות תוצאות שיתחילו למצוא חן בעינייך. שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)