התעמלות ללחץ דם גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעמלות ללחץ דם גבוה

אני בן 56 סובל מיתר לחץ דם מקפיד על תזונה ואמרו לי שכדאי להתחיל להתאמן אני לא בטוח איזה פעילות כדאי להתחיל וכמה זמן ואם יש עוד משהו שמומלץ למצבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעמלות ללחץ דם גבוה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית ליתר לחץ דם

שי אלנקרי
    23/02/2010

שלום גיל,
    פעילות גופנית אכן תעשה לך טוב ותוביל לשיפור במצבך. חשוב לבצע פעילות אירובית כמו הליכה, ריצה, רכיבה ושחייה. ייתכן שבתחילת הפעילות יעלה לחץ הדם, אך עם הזמן גם ירד כתוצאה מהרחבת כלי הדם. חשוב גם להקפיד על דופק שבין 60 ל- 80 בעת המאמץ (למעט מקרים שבהם הרופא ממליץ אחרת).
    השתדל לשלב גם אימון אנאירובי (כוח) אך ללא מאמץ גבוה מידי בכדי שלא תאלץ לעצור את הנשימה בזמן התרגיל ובכך לעלות את לחץ הדם.

יחד עם זאת תמיד כדאי שתקבל הנחיות ספציפיות מאיש מקצוע בכדי שלא תבצע אימונים של מתאימים עבורך.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם

ציינת שלחץ דם עלול לעלות -זה לא מסוכן ואחרי כמה זמן הוא צפוי לרדת?
    דבר נוסף שחשוב לי לשאול, הסתכלתי בפורום וראיתי פה שיש תוסף משהו קיו 10 שאולי יכול להתאים לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות ליתר לחץ דם

עופר קיס
    23/02/2010

לאחר אישור רפואי מומלץ לבצע פעילות אירובית לפי בחירתך בקושי בינוני לפחות 20 דקות.
    להגברת אפקט מומלץ לבצע פעמיים ביום - בוקר וערב
    אכן גם אימוני משקולות בקושי בינוני ללא אחזקת נשימה תעזור להורדת לחץ דם.
    אגב פעילות עשויה להוריד לחץ דם בערכים של 4-8 מ"מ כספית ולא יותר. לכן עיקר ההורדה על ידי ירידה במשקל ותזונה מתאימה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו