מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע למתניים וירכייםסהר25/02/2010
שלום שמי סהר
אני בת 20, ואני מתאמנת בחדר כושר כבר בסביבות החודשיים חמישה ימים בשבוע קבוע, כשאני עושה לפחות שעה נטו אימון
בשילוב של שחייה אופניים ומכשיר הסקייקרוס (מכשיר הסקי הזה, אין לי מושג איך קוראים לו, זה ספינינג?)
לפי המכשיר עצמו אני מורידה כל יום בסביבות ה700 קלוריות..
לא ראיתי ירידה במשקל וחיטוב חוץ מבירכיים עצמן, למרות שהאכילה והתזונה שלי נותרה אותו הדבר והיא בסדר גמור..אני אוכלת 4 ארוחות קטנות ביום שמורכבות מכל אבות המזון
מאז שנכנסתי לחדר כושר עליתי במשקל ואני שמחה כי אני מבינה שהשרירים שלי התפתחו ואני גם רואה את זה
אבל אני מתוסכלת, בגלל שירדת קצת בירכיים, עכשיו השומן שבמותניים עוד יותר מודגש לי
מה אני צריכה לעשות? איזה תרגילים? איזה מכשירים?
דרך אגב, איזה תרגילים יש גם לשרירים שבירכיים הפנימיות איפה שהמפשעות ליד? זה גם משם אני לא מצליחה להוריד...
אני מאוד אשמח אפ תוכלו להפנות אתי למאמרים עם תרגילים מתאימים או לתת לי עצות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסהר
ד''ר איתי זיו25/02/2010היי סהר,
1. לדעתי 700 קלוריות - לא מעט. לא בטוח שאת שורפת כה הרבה . הדבר תלוי רבות במשך האימון האירובי ועצימותו.
2. חשוב שתבדקי מידת אחוזי השומן בגופך. ייתכן שיופחת השומן בירכיים והשומן במותניים לא ירד. העניין הנו גנטי. לכן חשוב לדעת אחוזי השומן בגופך. טווח מומלץ הנו 30-23% בממוצע. ספורטאיות ומתאמנות רציניות הן אחוזי שומן שלמטה מהממוצע!!! ההופעה החצונית בהתאם!!!
3. חשוב לבדוק שאת צורכת מספיק חלבון.
4. חשוב שתבצעי תרגילי התנגדות על בסיס קבוע. מציע להתיייעץ עם איש מקצוע. הקבוצות הן: רגליים, גב, חזה, כתפיים, כופפי מרפק, פושטי מרפק, בטן וזוקפי גו.
5. על מנת להעלות את הטונוס השרירי של אזור המותניים ניתן לבצע תרגילים לשרירי הבטן האלכסוניים והרחב בטני בעיקר (גשר צידי על גבי הקרקע, גשר קדמי על גבי הקרקע, כפיפת גו באלכסון וכדומה). בכל מקרה חשוב להפחית את אחוזי השומן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)