מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטת השמנהמיכל09/04/2007
שלום!
אני בת 28 שוקלת 50 גובהי 1.67 אני מאוד רזה בגוף במיוחד ברגלים בלי פרופורצייה לגוף מעוניינת להתחיל להתאמן במכון כושר ולהתאים לי תזונה על מנת לעלות במסת המשקל במטרה לעלות 10 קילו, הבעיה היא שאחרי ההריונות נשארה לי בטן. ואני רוצה מאוד לדעת איך אני מעלה במשקל ואוכלת יותר מבלי להגדיל את הנזק ואת הכרס הצמיגית שלי. האם אפשר להשמין ביתר הגוף ובו בזמן לחטב ולהוריד את הבטן? האם אפשר לעשות על הגוף שני פעולות שסותרות אחת את השניה באמצעות תזונה ותרגילים נכונים?
מה ההבדל בין תרגילים שמשמינים לתרגילים שמרזים מבחינת השפעתם על הגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה נכונה במשקל
אייל ברוכים09/04/2007מיכל שלום,
בתוכנית האימונים שלך עלייך לשים לב לכך שהמשקל שלך יעלה בעיקר בעקבות מסת שריר ופחות מהאוכל אך עדיין לשמור על מאזן קלורי חיובי בפרופורציה.
בנוגע לבטן זוהי תופעה טבעית לחלוטין לאחר הריון - אני ממליץ לך להקדיש כל יום לפחות 15 דק' לתרגילי בטן וחיזוק שרירים מייצבים אשר הופעל עליהם עומס רב בתקופת ההריון.
אסור לשכוח שאין לנו שליטה מאיפה יירד השומן בגוף בעקבות האימונים שאנו עושים,מבחינה פזיולוגית באזור הבטן ישנם יותר תאי שומן לכן אזור זה בעייתי יותר .
עלייך להבין שגם תהליך העלייה במשקל וגם חיזוק הבטן דורשים זמן ואורח רוח ולא לעשות שום דבר בקיצוניות אשר בסוף יכול להוביל לפגיעה בגופך.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)