מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםלני26/02/2010
אני בת 15,גובה 157,כיתה ט',מכיתה ו' גבהתי בערך 2 ס''מ אבל השמנתי 15+,אני לא מבינה למה, ואני מרגישה שמנה..,במיוחד בירכיים ובמותניים,אני בחוג ריקוד 3 פעמים בשבוע אבל זה לא ממש עוזר..רק השרירים שלי כואבים אחרי החוג,רציתי לקנות איזשהו מכשיר כושר אבל אני לא יודעת איזה מתאים לירכיים\מותניים,ובכללי אני לא יודעת מה לעשות..זה משגע אותי!!אני אשמח אם מישהו יעזור.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לכתוב
לני26/02/2010משקל 57
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לכתוב
לני26/02/2010משקל 57
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללני
ד''ר איתי זיו28/02/2010מספר הערות....
1. מי החליט שאת שמנה...? משקל 57 ק"ג ייתכן שהוא יותר ממה שאת צריכה לשקול בהתאם לגילך ולגובהך אך ייתכן גם שלא. מציע שתתייעצי בהקדם עם דיאטנית1דיאטן ספורט שיבנה תפריט מתאים למידת העיסוק שלך בפעילות גופנית - במקרה שלך ריקוד.
2. איני יודע שאיזו מידת עצימות הריקוד מתבצע. בכל מקרה על מנת לתרום לתהליך של ירידה במשקל אך לא רק בעיקר לסייע להפחתת אחרוזי השומן (המתרכזים אצל נשים בירכיים ולעיתים גם במותניים ובבטן) חשוב לבצע על בסיס קבוע פעילות אירובית כך שאם אינך מעלה את הדופק בעת הריקוד לרמה גבוהה דיה מציע שתבצעי 5-4 פעמים בשבוע פעילות אירובית- הליכה לבית הספר (הליכה מהירה), רכיבה על אופניים, שימוש במכשיר אירובי מסוים, ריקוד שמעלה את הדופק באופן משמעותי וכדומה.
3. לגבי כאבי שרירים לאחר הריקודים.בעיקרון לאחר מספר פעמים לא אמורים לכאוב לך השרירים. ייתכן שאת מבצעת תרגילים שונים בטווחי תנועה גדולים מדי והעומס על מערכת שלד-שריר גבוהה מדי עבורך. ממליץ להתייעץ עם המורה באשר לכך. לא סביר שבאופן קבוע תסבלי מכאבים.
4. לתזונה משקל רב בכל הנושא של התאוששות מאימונים, כאבים, תחושה טובה וכדומה. לכן לתפריט תזונתי הבנוי באופן מושכל חשיבות רבה במיוחד.
5. לגבי משקלך הנוכחי - חשוב לדעת מה מידת אחוזי השומן בגופך. זאת יוכל למדוד בנקל הדיאטן הקליני.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה))
לני06/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









