שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    לני
    26/02/2010

אני בת 15,גובה 157,כיתה ט',מכיתה ו' גבהתי בערך 2 ס''מ אבל השמנתי 15+,אני לא מבינה למה, ואני מרגישה שמנה..,במיוחד בירכיים ובמותניים,אני בחוג ריקוד 3 פעמים בשבוע אבל זה לא ממש עוזר..רק השרירים שלי כואבים אחרי החוג,רציתי לקנות איזשהו מכשיר כושר אבל אני לא יודעת איזה מתאים לירכיים\מותניים,ובכללי אני לא יודעת מה לעשות..זה משגע אותי!!אני אשמח אם מישהו יעזור.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שכחתי לכתוב

לני
    26/02/2010

משקל 57

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לכתוב

לני
    26/02/2010

משקל 57

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללני

ד''ר איתי זיו
    28/02/2010

מספר הערות....
    1. מי החליט שאת שמנה...? משקל 57 ק"ג ייתכן שהוא יותר ממה שאת צריכה לשקול בהתאם לגילך ולגובהך אך ייתכן גם שלא. מציע שתתייעצי בהקדם עם דיאטנית1דיאטן ספורט שיבנה תפריט מתאים למידת העיסוק שלך בפעילות גופנית - במקרה שלך ריקוד.
    2. איני יודע שאיזו מידת עצימות הריקוד מתבצע. בכל מקרה על מנת לתרום לתהליך של ירידה במשקל אך לא רק בעיקר לסייע להפחתת אחרוזי השומן (המתרכזים אצל נשים בירכיים ולעיתים גם במותניים ובבטן) חשוב לבצע על בסיס קבוע פעילות אירובית כך שאם אינך מעלה את הדופק בעת הריקוד לרמה גבוהה דיה מציע שתבצעי 5-4 פעמים בשבוע פעילות אירובית- הליכה לבית הספר (הליכה מהירה), רכיבה על אופניים, שימוש במכשיר אירובי מסוים, ריקוד שמעלה את הדופק באופן משמעותי וכדומה.
    3. לגבי כאבי שרירים לאחר הריקודים.בעיקרון לאחר מספר פעמים לא אמורים לכאוב לך השרירים. ייתכן שאת מבצעת תרגילים שונים בטווחי תנועה גדולים מדי והעומס על מערכת שלד-שריר גבוהה מדי עבורך. ממליץ להתייעץ עם המורה באשר לכך. לא סביר שבאופן קבוע תסבלי מכאבים.
    4. לתזונה משקל רב בכל הנושא של התאוששות מאימונים, כאבים, תחושה טובה וכדומה. לכן לתפריט תזונתי הבנוי באופן מושכל חשיבות רבה במיוחד.
    5. לגבי משקלך הנוכחי - חשוב לדעת מה מידת אחוזי השומן בגופך. זאת יוכל למדוד בנקל הדיאטן הקליני.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה))

לני
    06/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו