כושר לקצונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר לקצונה
    בטי
    28/02/2010

שלום כולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

אני לא נמצאת בכושר טוב בכלל כבר כמה שנים. אני לא מסוגלת לרוץ למרחקים כמו פעם ומתחילה להתעייף ולהתנשם מהר אחרי ריצות קצרות.

במאי אני אמורה (בע"ה) להתחיל קורס קצינים וכידוע לכולם קורס קצינים דורש כושר מאוד טוב.
    יש שם ריצה של 2 ק"מ שצריך לרוץ בפחות מ10 דקות, 45 שכיבות סמיכה ו86 כפיפות בטן.

אני רוצה שתעזרו לי לבנות איזושהי תכנית אימון גופני עד אז על מנת שאוכל לעבור את המבחן כושר.
    אני מוכנה להשקיע בזה כל יום כמה שדרוש.
    חשבתי על כמה דרכים אבל אני לא בטוחה שאילו אימונים טובים. חשבתי להתחיל לרוץ כל יום למרחק קצר ובקצב איטי. אחרי כמה פעמים של אותו המרחק והקצב, לעלות את המרחק ריצה ולנסות להפחית את הזמן שיוצא לי, עד שאצליח להגיע לריצה רצופה של 2 ק"מ בפחות מ10 דקות. או שאולי אני צריכה לרוץ לפי זמן ריצה ולא לפי המרחק?
    ומה לגבי שכיבות הסמיכה והכפיפות בטן?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר לקצונה

הוספת תגובה

• תכנית

עופר קיס
    28/02/2010

יום ריצה ויום כח לסרוגין
    להתחיל בחימום של כמה דקות ואז ריצה בקצב קל עד בינוני 1-2 דקות והליכה כפול מזה עד להשלמת 2000 מטר ריצה באימון.
    כל אימון להעלות את קצב הריצה
    וכל אימון 3 להעלות את משך הריצה הכללי ב 10%
    אך כל דרך טובה
    לגבי הכח
    2-4 סטים של מקסימום שכיבות סמיכה. 2 דקות מנוחה. להעלות ל 5 סטים באימון ה 8
    בטן - לאחר שכיבות סמיכה. פשוט לבצע מקסימום. לנוח 3 דקות כפול 3

כך שיש 6 אימונים בשבוע.
    ניתן בשבועיים הראשונים לבצע רק 2 אימונים מכל סוג
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו