מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה כלליתמתאמן מתקדם28/02/2010
שלום ,
חזרתי לפני כשבועיים להתאמן, אני 182 שוקל 73 מעוניין בלגדול בנפח ולהתעצב.
אני משלים את החלבון החסר דרך אבקות חלבון, ביום אימונים לפחות עוד 50 גר' חלבון מהאבקה. מרים כמו שצריך.
לאחר שבועיים של הכרות עם המכון החדש המאמן בנה לי תכנית מחולקת ל3 אימונים A B C - עם סופר סטים ולפחות 3 4 תרגילים לכל שריר גדול ו2 3 לכל שריר קטן.
מה שאני שואל לגביו האם אימון אחד בשבוע לשריר (אימון מאומת אמנם) מספיק?
והאם אני צריך להעלות את גרם חלבון ביום אימון בשל עליה בעצימות (וגם בשל העובדה שאני עוד בהתחלה)
תודה מראש
אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לאימונים
עופר קיס28/02/2010נראה לי AB 4 אימונים בשבוע ללא טכניקות מתקדמות להגיע תוך 8 שבועות ל 6-8 .
לכתוב יומן של אימונים כולל משקלי אימון ועליה במסה ולבדוק בסיום החודשיים איפה אתה עומד ולהחליט אז עם אתה ממשיך ב ABC
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אבל...
מתאמן מתקדם28/02/2010אבל לפי הצרכים שלי עם העבודה והשעות פתיחה של המכון - הכי נוח לי זה 3 אימונים
אז איך יוצאים מהנקודה זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 אימונים
עופר קיס02/03/2010ממליץ לבצע A יום ראשון ואחרון בשבוע ובאימון אמצעי כתפיים וירך אחורית ולהוריד אותם מהאימון האחרון.
אופציה אחרת, גם טובה - ABA שבוע אחרי כן BAB
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מתאמן מתקדם02/03/2010נורא לא הבנתי את מה שהסברת - ונראה לי שגם לא הבנת אותי :)
אני מסביר לך שיש לי A B C ולא A B
ואני עובד 3 פעמים בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)