מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איתימוני04/03/2010
כתבת לי :
לכל קבוצת שרירים בצע 3 סטים ואזורים שהנך מעוניין להדגיש ניתן לבצע 4 סטים (לא יותר מ- 3-2 אזורים כאלה..).
גם שריר גדול וגם שריר קטן מקבל 3 סטים??
לא הגיוני ששריר גדול מקבל קצת יותר סטים משריר קטן? ( אני מדבר על התוכנית של כל הגוף)
ועוד שאלה בבקשה
בשורה האחרונה התכוונת במילים אחרות, שעדיף לפצל את האימון לAB ואז שאני מרגיש שאני מתקדם לעבור ל3 פעמים בשבוע אימון לכל הגוף?
זה מה שהתכוונת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למוני- המשך
ד''ר איתי זיו04/03/2010הערות נוספות....
1. במידה ומפעילים את כל קבוצות השרירים בגוף קבוצת שרירים גדולה וקטנה מקבלות אותו יחס. הדבר שונה כאשר מדובר בתוכנית מפוצלת אזי יש הבדלים.
2. 4 סטים במצב של תוכנית לא מפוצלת ניתן להקדיש לקבוצות שרירים גדולות וכן גם לכתפיים אם הדבר נחוץ.
3. ייתכן שלא הסברתי את עצמי לגבי הפיצול. פיצול זו תוכנית ברמה גבוהה יותר מאשר תוכנית ללא פיצול. במידה וכיום הנך מתקדם בתוכנית מפוצלת אין צורך לבצע תוכנית של כל הגוף. אלא אם כן אתה חש שאינך מתקדם ויש צורך לשנות את התוכנית.
4. בכל אימון יבוצעו 27-24 סטים בממוצע. לא יותר. שים לב שהאימון אמור להימשך 60-45 דקות לכל היותר לא כולל פעילות אירובית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)