שאלות לגבי כושר.. צריך תשובות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי כושר.. צריך תשובות!!!
    מתאמן
    06/03/2010

שלום, יש לי כמה שאלות שמעסיקות אותי בזמן האחרון:
    1. במכון הכושר אני רץ על הליכון במשך חצי שעה במהירות של 11 קמ"ש ושיפוע 7. לאורך כל הריצה אני מחזיק בידיות שעל ההליכון ורציתי לדעת האם בגלל החזקת הידיות אני שורף פחות קלוריות? האם האימון פחות אפקטיבי אם אני מחזיק בידיות?

2. אני עובד במכון כושר עם תוכנית ABC שלוש-ארבע פעמים בשבוע..
    קשה לי לעלות במשקלים. אני פשוט לא מסוגל להעלות משקלי עבודה ותקוע כבר חודש באותם משקלים. למשל בדחיקת מוט לחזה, במכשיר מולטי טריינר, בהרמת משקולות חופשיות.. אני לא מסוגל להעלות משקל. ניסיתי ולא הולך. מה הסיבה או הסיבות לכך?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה למאמן

עופר קיס
    07/03/2010

1. כן. עצם אחזקת הידיות משנה את ההוצאה הקלורית אך גרוע מכך. היא לא מאפשרת לידיים לבצע את פעולת האיזון לרגליים כך שיותר עומס נופל על האגן עם פוטנציאל לבעיות גב.
    2. תעבור AB פעמיים בשבוע. תוריד משקל ותקצר זמני מנוחה. לאחר מכן תעבור ל 6-8 עם זמני מנוחה ארוכים יותר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

מתאמן
    07/03/2010

עד כמה זה קריטי אבל, אם אני מחזיק בידיות ההליכון? האם זה משנה ממש משמעותית את ההוצאה הקלורית (100 קלוריות ומעלה)? או האם מדובר בקלוריות ספורות?
    כי כשאני רץ על ההליכון, למרות שאני אוחז בידיות, אני עדיין מזיע והצג דופק מראה דופק של
    160-170. אני רץ חצי שעה במהירות 11 קמ"ש עם שיפוע 7. זה מראה לי ששרפתי כמעט 500 קלוריות (משקלי הוא 52). האם זה ייתכן? ושוב, עד כמה החזקת הידיות משפיעה? לא נתת לי תשובה ברורה ממש

תודה! מחכה לתשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

מתאמן
    07/03/2010

עד כמה זה קריטי אבל, אם אני מחזיק בידיות ההליכון? האם זה משנה ממש משמעותית את ההוצאה הקלורית (100 קלוריות ומעלה)? או האם מדובר בקלוריות ספורות?
    כי כשאני רץ על ההליכון, למרות שאני אוחז בידיות, אני עדיין מזיע והצג דופק מראה דופק של
    160-170. אני רץ חצי שעה במהירות 11 קמ"ש עם שיפוע 7. זה מראה לי ששרפתי כמעט 500 קלוריות (משקלי הוא 52). האם זה ייתכן? ושוב, עד כמה החזקת הידיות משפיעה? לא נתת לי תשובה ברורה ממש

תודה! מחכה לתשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו