מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לגבי כושר.. צריך תשובות!!!מתאמן06/03/2010
שלום, יש לי כמה שאלות שמעסיקות אותי בזמן האחרון:
1. במכון הכושר אני רץ על הליכון במשך חצי שעה במהירות של 11 קמ"ש ושיפוע 7. לאורך כל הריצה אני מחזיק בידיות שעל ההליכון ורציתי לדעת האם בגלל החזקת הידיות אני שורף פחות קלוריות? האם האימון פחות אפקטיבי אם אני מחזיק בידיות?
2. אני עובד במכון כושר עם תוכנית ABC שלוש-ארבע פעמים בשבוע..
קשה לי לעלות במשקלים. אני פשוט לא מסוגל להעלות משקלי עבודה ותקוע כבר חודש באותם משקלים. למשל בדחיקת מוט לחזה, במכשיר מולטי טריינר, בהרמת משקולות חופשיות.. אני לא מסוגל להעלות משקל. ניסיתי ולא הולך. מה הסיבה או הסיבות לכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למאמן
עופר קיס07/03/20101. כן. עצם אחזקת הידיות משנה את ההוצאה הקלורית אך גרוע מכך. היא לא מאפשרת לידיים לבצע את פעולת האיזון לרגליים כך שיותר עומס נופל על האגן עם פוטנציאל לבעיות גב.
2. תעבור AB פעמיים בשבוע. תוריד משקל ותקצר זמני מנוחה. לאחר מכן תעבור ל 6-8 עם זמני מנוחה ארוכים יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
מתאמן07/03/2010עד כמה זה קריטי אבל, אם אני מחזיק בידיות ההליכון? האם זה משנה ממש משמעותית את ההוצאה הקלורית (100 קלוריות ומעלה)? או האם מדובר בקלוריות ספורות?
כי כשאני רץ על ההליכון, למרות שאני אוחז בידיות, אני עדיין מזיע והצג דופק מראה דופק של
160-170. אני רץ חצי שעה במהירות 11 קמ"ש עם שיפוע 7. זה מראה לי ששרפתי כמעט 500 קלוריות (משקלי הוא 52). האם זה ייתכן? ושוב, עד כמה החזקת הידיות משפיעה? לא נתת לי תשובה ברורה ממש
תודה! מחכה לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
מתאמן07/03/2010עד כמה זה קריטי אבל, אם אני מחזיק בידיות ההליכון? האם זה משנה ממש משמעותית את ההוצאה הקלורית (100 קלוריות ומעלה)? או האם מדובר בקלוריות ספורות?
כי כשאני רץ על ההליכון, למרות שאני אוחז בידיות, אני עדיין מזיע והצג דופק מראה דופק של
160-170. אני רץ חצי שעה במהירות 11 קמ"ש עם שיפוע 7. זה מראה לי ששרפתי כמעט 500 קלוריות (משקלי הוא 52). האם זה ייתכן? ושוב, עד כמה החזקת הידיות משפיעה? לא נתת לי תשובה ברורה ממש
תודה! מחכה לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)