כושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר גופני
    מרגריטה
    15/10/2007

שלום לכם
    אני בת 18 ולפני כמה ימים הייתי אצל הרופאה שלי והיא אמרה לי שאני חייבת לעסוק בכושר גופני אני בחורה רזה אבל השרירים שלי בכלל לא מפותחים ואני באמת אפפעם לא עוסקת בכושר גופני המקסימום שלי זה הליכה של של שעה פעם ב...
    ואני הולכת להתגייס בקרוב והיא אמרה לי שזה מאוד חשוב כי יהיה לי קשה בצבא כי אני גם רזה וגם לא מפותחת בשרירים למרות שאני יודעת אתזה
    על איזה פעילות גופנית תמליצו לי להעסוק ובאיזה תדירות וכדאי לי להירשם לחדר כושר או שזה יהיה יותר מדי מאמץ גופני בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר גופני

הוספת תגובה

• ?

מרגריטה
    17/10/2007

למה לא עונים לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית

אהרון
    17/10/2007

פעילות גופנית מומלצת ללא קשר לגיל, שומן או רזון. לשיפור הכושר הכללי את צריכה פעילות אירובית נכונה לפחות 3 פעמים בשבוע כל פעם שעה, ולשמירה וחיזוק השרירים אימוני כוח 2-4 פעמים בשבוע לפי תוכנית ותחת הדרכת מדריך בחדר כושר. יש גם תרגילים שאפשר לעשות בבית אבל את צריכה הדרכה לעבודה נכונה ואפקטיבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק לפני גיוס

עופר קיס
    18/10/2007

המלצה חמה ביותר ללכת למועדון בריאות לפני גיוס בו תקבלי תכנית מתאימה ממדריך טוב
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו