מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוב ועליהיי12/03/2010
האם אפשר לחטב את הגוף וגם להעלות את מסת השיריר בצורה המקסימלית?
ואם אפשר לפרט אך עושים זאת?(_כמה אימונים,זמן,תדירות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
יי14/03/2010אפשר לענות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלככ
ד''ר איתי זיו16/03/2010המילה חיטוב אינה מילה מקצועית ולמעשה הכוונה הנה העלאת מסת שריר והפחתת אחוז השומן התת עורי. בפועל זו מטרתם של רבים מהמתאמנים ויש צורות רבות של אימונים שניתן לעשות זאת.
קשה במיוחד להעלות מסת שריר ובמקביל להפחית אחוזי שומן מכיוון שמחד, מדובר בתהליך אנבולי של בניית השריר ומאידך, מדובר בתהליך של הפחתת אחרוזי שומן - תהליך קטבולי. לפיכך יש להקפיד על תפריט מוגבל קלורית שנבנה על ידי איש מקצוע - דיאטן ספורט. גם במקרה זה סבירות גבוהה שתחול עלייה באחוזי השומן במקביל לעלייה במסת השריר. הדבר תלוי רבות במידת ההרכב של הגוף - מסת הגוף השמן לעומת מסת הגוף הרזה. לפי נתון זה מחליטים סוג התוכנית של האימון והדיאטה. למותר לציין שעל מנת להפחית את אחוזי השומן מומלץ לבצע פעילות אירובית על בסיס קבוע 5-4 פעמים בשבוע.
לעיתים ניתן להבחין במתאמנים שעוד בטרם העלו קילו שריר אחד מבקשים מהמדריך תוכנית לחיטוב הגוף... במקרה שלהם קודם עליהם לצבור מסת שריר שמשמעותית ובמקביל לטפל באחוזי השומן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









