מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזה טופח ליבני12/03/2010
שלום
הנני מתאמן מספ שנים והתוצאות מצויינות אך לאחרונה נמנע ממני להתמיד באימונים אך מה כן אני משתדל להתמיד באימון חזה שלאורך השנים היה משורטט מאוד אצלי
לאחרונה שמתי לב וקיבלתי הערות שהוא גדול מידי לכן הורדתי את משקל הדחיקה למשקל ממש נמוך התחלתי לעשות הרבה שכיבות סמיכה אך עדיין המראה המשורטט (המעוצב ) נלקח ממני
ברור שזה קשור לזה שהפסקתי עם האירובי אבל גם פעם בלי אירובי הוא עדיין היה משורטט
לכן רציתי לדעת מה דעתכם על מנת שאוכל להחזיר את העיצוב שהיה לי לחזה
(כיום אני דוחק משקלים מאוד נמוכים למה שהייתי עושה מתחיל ב45 קילו ומסיים ב55 פעם הייתי מתחיל ב55 ומסיים ב70....אני עושה 3 שיפועים שונים כאשר כל שיפוע כולל 15 חזרות ו3 סטים )
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות אירובית ותזונה
שי אלנקרי13/03/2010שלום בני,
מראה החזה או כל שריר אחר לא רק תלוי באימונים אותם אתה מבצע אלה גם בשני גורמים נוספים והם התזונה והפעילות האירובית אותה את מבצע. יכול להיות שתחת מעטפץ השומן באזור כזה או אחר בגוף מסתתר לו שריר משורטט (גם כאן הגנטיקה משתנה מאדם לאדם) ולכן תהיה חייב להכליל את נושא התזונה (בכדי לשמור על אחוזי שומן נמוכים יותר) ולהכניס יותר פעילות אירובית כחלק מהאימונים שלך בכי לעודד הוצאה אנרגטית ושריפת שומנים. בעניין אימון הכוח עצמו: גם כאן כדאי שתגוון בתרגילים המבוצעים ותנסה לשחק עם המשקלים, מספר החזרות, הכנס תרגילים חדשים והחלף את סדר התרגילים.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)