ריקודי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריקודי בטן
    מיטל
    14/03/2010

מקווה שזה הפורום הנכון...אמרו לי שאם אני רוצה לחטב את אזור הבטן והמותניים אז כדאי לי להירשם לשיעורי ריקודי בטן, זה לא ממש מסתדר לי עם העובדה שלרוב רקדניות הבטן הכי טובות יש בטן..מדוע זה כך?אם הן מפעילות את שרירי הבטן כ"כ הרבה אז איך זה שאין להן בטן שטוחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריקודי בטן

הוספת תגובה

• לאלין

ד''ר איתי זיו
    16/03/2010

לגבי ריקודי בטן....
    1. בחוג לריקודי בטן באמת מפעילים את שרירי הבטן באופן משמעותי מאוד!. מדובר דווקא על הפעלה של השרירים העמוקים והחיצונייים יחד, מה שלא תמיד מתרחש בצורה אופטימלית באימונים אחרים.
    2. חיטוב אזור הבטן תלוי בשני דברים עיקריים - האחד הפחתת אחוז השומן התת עורי והשני הנו העלאת הטונוס (מתח) שרירי. לא ניתן האחד בלי השני ולהיפך.
    3. לרקדניות הבטן ישנם שרירי בטן מאוד חזקים ושליטה וקואורדינציה בין שרירית מצוינים. עם זאת אצל מרביתן אחוזי השומן גבוהים יותר מהממוצע המקובל (23%-29% - בתלות בגיל האישה) ולכן לא ניתן להבחין בשרירי הבטן. במידה והן יקטינו את ההכנסה הקלורית ממזון ובמקביל יגבירו ההוצאה תוכלי בוודאות גם לראות את שרירי הבטן.ץ אגב הדבר אפשרי רק במצבים בהם אחוזי השומן הנם מתחת לממוצע ובמקרה של נשים מדובר של כ- 18% ומטה!
    4. לגבי היותן רקדניות הבטן בעלות אחוזי שומן גבוהים יחסית איני יודע אם יש סיבה לכך ואם הדבר נחוץ לריקודי הבטן. על פניו נראה לי שלא.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו איזו תשובה !!! עכשיו הבנתי..

מיטל
    16/03/2010

תודה רבה רבה !!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו