מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השוואה בין דגמי פולאראמיתי קאופמן16/03/2010
שלום רב, אני מתאמן כ 5 פעמים בשבוע אימונים אירוביים (קרוס, אופניים, שחייה) בסביבות השעה כל אימון. אני מעוניין לרכוש שעון פולאר שימדוד את הדופק שלי, בשביל אימון אופטימאלי, וכן שימדוד לי את שריפת הקלוריות, כדי שאני באמת אדע עד כמה אפקטיבי האימון שלי, ועד כמה אני יכול להתפנק אחריו :) ראיתי שני דגמים בטווח המחירים שלי - F7 ו- F11, ואני לא כל כך מבין את ההבדל ביניהם, חוץ מההבדל במחיר.
קראתי של F11 יש תוכנית אימונים אישית, ושה F7 פשוט יותר מבחינת הנתונים.
אני מדגיש שאני לא מתאמן מקצועי, אבל כן מאוד חשובים לי אימונים כמה שיותר אופטימאליים מבחינת דופק, ולדעת במידה המירבית את שריפת הקלוריות שלי. אני משער שאם F11 יכול לבנות לי תוכנית אימונים, זה ייעל את העבודה שלי.
אשמח לתגובות והצעות, היום הולדת שלי מתקרב ואני רוצה לקנות שעון :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיתי קאופמן
ד''ר איתי זיו18/03/2010F11 מדובר בשעון ישן שכבר לא מוכרים אותו. F7 ישן יחסית גם. נמכר בשנה האחרונה ועד לפני שבועיים. מבחינה פונקציונלית. הזיכרון של F11 שומר 12 אימונים אחרונים - כמות זיכרון גדולה יותר ויכולת לבנות תוכנית אימונים אירובית כולל לפי מטרת האימון. הוא בונה לך תוכנית אימונים לפי הנתונים שהנך מכניס לשעון. הוא נותן התוכנית לפי זה.
F7 פחות משוכלל. אין לו את כל התוכנית של האירובי שיש ב- F11. יש בו קלוריות במהלך האימון, אחריו, תאורה ועוד פונקציות סטנדרטיות. במקרה שלך F11 עדיף יחסית. החשוב ביותר לבנות תוכנית מסודרת עם איש מקצוע רק עם שעון דופק ללא תוכנית מלווה קשה להגיע לתוצאות טובות.
השעון המשוכלל יותר הנו FT60 זה המחליף של F11 ובו יש את התוכנית אימונים שהייתה ב- F11 ויש בו אפשרויות לשמור 100 אימונים.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)