מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים כש..רחל מלול16/10/2007
היי,אני רחל מלול בת 17 כיתה י''ב
אני מדיי יום יוצאת להליכה מהירה(לפעמים זה מלווה בקצת ריצה) ועוד מעט חורף ואני יודעת שזה ימנע ממני לצאת להליכה:(
אילו תרגילים אני יכולה לעשות בבית במשך שעה?יש לי משקולות של 2 קילו יש לי חישוק לעיצוב גוף..אני דיי גמישה אני אוהבת לקרוד..ככה אני מעבירה תימים שאין לי כוח לצאת להתאמן בחוץ..
אבל ניראה לי שזה לא מספיק ואני צריכה לעשות תרגילים יותר רציניים..
אילו תרגילים אני יכולה לעשות?!..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עו7ד שאלה על הדרך
רחל מלול16/10/2007בימים שיש בית ספר אני לא אוכלת..גם כי אין לי תאבון בבוקר וגם אין לי כל כך זמן..(למרות שאני קמה מוקדם)
אני חוזרת מהלימודים בשעה 2 ואז אני מתיישבת לאכול..בית השעות 2-3
-אני יוצאת להליכה מהירה בשעה 5 -וארוחה האחרונה שלי היא ב 7 וחצי
אני לא יודעת אם אני אמורה לאכול לפני האימיון או ישר אחרי האימון..
או שהדרך שאני עושה את הדיאטה שלי היא בסדר..
מתי אני אמורה לאכול בדיוק?..לפני הספורט או אחרי..?
תודה בראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים בחורף
עופר קיס18/10/20071. קונים DVD אירוביים ומתאמנים לפני הטלויזיה
קונים מדרגה ועולים ויורדים עליה כמו בשעור אירובי
קונים חבל ומתחיחלים לבצע אינטרוולים של קפיצות
או שמים מעיל קטן ויוצאים בימים לא גשומים - יש המון כאלו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)