מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץנתנאל18/03/2010
שלום רב אני רציתי להתיעץ איתך אני מתאמן 4 פעמים בחדר כושר
יום ראשון אני עושה חזה 4 תרגילים דחיקה פרפר דחיקה בזווית ודחיקה עם שתי משקולות בכל יד
ויד קדמית ,גם 4 תרגילים וטרפז ,בכל אימון אני עושה גם ששרירי בטן
ביום השני אני עושה גב 4 תרגילים יד אחורית כתפיים ורגלים
יום שלישי מנוחה יום רביעי וחמישי חוזר על אותו אימון
האים האימון בסדר אני בן 27 172 ס"מ 81 קילו רזיתי כבר חמש קילו בחודש בימים שאני לא מתאמן במכון אני עושה הליכות יש לי שתי שאלות אחת האים האימון נכון מבחינת חלוקת השרירים והאים אין עומס מבחינת הימים התדירות כמובן
ויש לי גם כאבים בכתף שמאל בכל התרגילים של הגב שאני מושך גם מאחורי העורף וגם לכיוון החזה
בתודה רבה נתנאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנתנאל
ד''ר איתי זיו19/03/2010הערותי....
1. אימון של 4 פעמים בשבוע צריך להיראות אחרת - אימון A בצע רגליים, גב, פושטי מרפק ובטן. אימון B בצע חזה, כתפיים, כופפי מרפק וזוקפי גו.
2. אין צורך ברמת אימון זו לבצע אימונים לשרירי הטרפז ספציפית.
3.אימון לשרירי הבטן בצע לכל היותר פעמיים בשבוע לפי המצוין.
4. כאבים בכתף עלולים לנבוע מעומס גבוה מדי המופעל באימונים לא מבוקרים ולא הדרגתיים.
5. מספר הסטים בכל אימון - 27-24 בממוצע. מספר החזרות 15-6 בממוצע.
6. משיכת הפולי מאחורי העורף ממש לא תרגיל לא מומלץ לחלק מהמתאמנים. הבעיה הנה גמישות מוגבלת של שרירי החזה שמונעים מהמתאמן לבצע את התרגיל באופן מדויק.
7. ראה לא לבצע אימון ממושך מדי מעל 60 דקות בשל תהליכים קטבוליים מוגברים של רקמת השריר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)