שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מאמן מתקדם
    21/03/2010

אני כבר מגיל 14 מתאמן לסירוגין בחדר כושר
    לאחרונה חזרתי עם אבקות חלבון
    אני בן 21 רזה גבוה מעט רחב ואני רוצה תכנית לנפח את השרירים לא אכפת לי חוזק אני רוצה להראות אסתטית חטוב מאוד שרירי.

מה עלי לעשות? לשנות בתוכנית? (כוללת A B C סופר סטים וגם רגליים ובטן)

עוד שאלה , כשמאמנים את הרגלים זה מגביר טסטוסטרון כללית בגוף ואז החזה גודל גם ?

תודה אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• לאור

ד''ר איתי זיו
    21/03/2010

הערותי....
    1. אימון של ABC מתאים רק למתאמנים מאומנים במיוחד. ותק של שנה לפחות ללא הפסקות בחדר הכושר, משקלים גבוהים יחסית, משמעת ורצינות גבוהים ועם יכולת משמעת עצמית מבחינת התזונה. אם אתה לא במקום הזה הייתי ממליץ להתאמן בתוכנית של 4 פעמים בשבוע - AB. לדעתי גם ללא הנתונים החסרים לי זה עדיף לך. תתקדם יותר.
    2. אם מטרתך הנה עיצוב הגוף אין צורך באימונים של ABC מכיוון שאז מדובר באימונים של 6-5 פעמים בשבוע המתאימים לאלה שמטרתם פיתוח גוף.
    3. אימוני רגליים עצימים הכוללים תרגילים מורכבים בעיקר - סקווט, מכרעים, לחיצת רגליים, דד ליפט וכדומה מעלים את רמת הטסטוסטרון בכלל בגוף ועשויים לסייע בהעלאת מסת שריר בכלל ולא רק ברגליים. מדובר בזמני מנוחה קצרים, עומס גבוה ומספר חזרות שהנו בין 15-6 בממוצע.
    4. תזונה - אבקות חלבון. למה? ממליץ להסתפק ראשית במזון רגיל איכותי המתאים למטרת האימון. להתייעץ עם איש מקצוע על מנת לבנות תפריט הנכון לך אישית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו