מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהמאמן מתקדם21/03/2010
אני כבר מגיל 14 מתאמן לסירוגין בחדר כושר
לאחרונה חזרתי עם אבקות חלבון
אני בן 21 רזה גבוה מעט רחב ואני רוצה תכנית לנפח את השרירים לא אכפת לי חוזק אני רוצה להראות אסתטית חטוב מאוד שרירי.
מה עלי לעשות? לשנות בתוכנית? (כוללת A B C סופר סטים וגם רגליים ובטן)
עוד שאלה , כשמאמנים את הרגלים זה מגביר טסטוסטרון כללית בגוף ואז החזה גודל גם ?
תודה אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
ד''ר איתי זיו21/03/2010הערותי....
1. אימון של ABC מתאים רק למתאמנים מאומנים במיוחד. ותק של שנה לפחות ללא הפסקות בחדר הכושר, משקלים גבוהים יחסית, משמעת ורצינות גבוהים ועם יכולת משמעת עצמית מבחינת התזונה. אם אתה לא במקום הזה הייתי ממליץ להתאמן בתוכנית של 4 פעמים בשבוע - AB. לדעתי גם ללא הנתונים החסרים לי זה עדיף לך. תתקדם יותר.
2. אם מטרתך הנה עיצוב הגוף אין צורך באימונים של ABC מכיוון שאז מדובר באימונים של 6-5 פעמים בשבוע המתאימים לאלה שמטרתם פיתוח גוף.
3. אימוני רגליים עצימים הכוללים תרגילים מורכבים בעיקר - סקווט, מכרעים, לחיצת רגליים, דד ליפט וכדומה מעלים את רמת הטסטוסטרון בכלל בגוף ועשויים לסייע בהעלאת מסת שריר בכלל ולא רק ברגליים. מדובר בזמני מנוחה קצרים, עומס גבוה ומספר חזרות שהנו בין 15-6 בממוצע.
4. תזונה - אבקות חלבון. למה? ממליץ להסתפק ראשית במזון רגיל איכותי המתאים למטרת האימון. להתייעץ עם איש מקצוע על מנת לבנות תפריט הנכון לך אישית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)