מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר האליפטיקל לעומת הליכון -אביאל27/03/2010
שלום רב !
אני בן 22 גובה 177 והמשקל שלי 68 קילו.
יש לי מספר שאלות :
1. אילו שרירים מופעלים במכשיר האליפטיקל ואילו שרירים מופעלים בהליכון?
2. מה מומלץ יותר מבחינת חיטוב הגוף מבין השניים?
3. האם יש הגבלה למספר הפעמים שמומלץ להשתמש באליפטיקל בשבוע?
תודה רבה וחג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליפטיקל לעומת הליכון
שי אלנקרי28/03/2010שלום אביאל,
גם במכשיר האליפטי וגם בהליכון מופעלים שרירי הרגליים. כל אחד מהשניים עובד מעט שונה, אבל עדיין שרירי הרגליים הם אלו שמבצעים את התנועות העיקריות.
ההגדרה של חיטוב היא ירידה באחוזי שומן ועלייה במסת השריר הרזה. כלומר, גרעון קלורי שלילי ע"י הקפדה על תזונה עם ביצוע פעילות אירובית +אימוני כוח לחיזוק והעלאת מסת השריר הם אלה שיביאו אותך להגדרה זו. תוכל לשלב בין ההליכון לאליפטיקל בכדי לעודד את ההוצאה האנרגטית ולא להסתמך רק באחד מהשניים. יחד עם לגבי מספר הפעמים: זה משתנה בהתאם למטרה, אבל בכל זאת בגדול: מומלץ לעסוק בפעילות אירובית (הליכון/אליפטיקל) בין 3 ל-5 פעמים בשבוע כ- 30 עד 45 דקות בכל אימון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)