שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עילי
    28/03/2010

אמרו לי לאכול יותר ממה שאני צריך כדי לעלות את מסת השריר(2100במקום 1800).השאלה היא
    מה קורה כאשר אני משלב פעילות אירובית (500ק)האם זה יפגע בגדילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לעילי

ד''ר איתי זיו
    30/03/2010

על מנת להעלות במשקל ההכנסה הקלורית צריכה להיות גבוהה יותר מההוצאה הקלורית בכלל ובמידה ומעוניינים להעלות מסת שריר - בפרט. כך שבמידה והנך מבצע פעילות אירובית ששוה קלורית 500 קלוריות _אימון של שעה לפחות בדופק גבוה של 75-80% מדופק מירבי) יש לקחת זאת בחשבון אחרת תהיה בגירעון קלורי ולא תעלה במסה באופן ממשי.
    חשוב להביא הכול בחשבון - הן את הפעילות היומיומית המצריכה שימוש בקלוריות והן את הפעילות הספורטיבית כמובן שעשויה בחלק מהמקרים לעשות שימוש רב מאוד בקלוריות - תלוי במתאמן.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

עילי
    30/03/2010

ואם אני מתאמן בדופק נמוך יותר?(60-70)זה יכול לעזור במשהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

עילי
    30/03/2010

מטרתי העיקרית היא לעלות במסת השריר וע"י פעילות אירובית להוריד שומן,ממה שהבנתי בפורום זה אפשרי,נכון?ואם לא צריך לעשות הפסקה עם הפעילות האירובית ולתת לשומן לגדול?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעילי - תשובה נוספת

ד''ר איתי זיו
    31/03/2010

הערותי..
    1.הפעילות האירובית מטרתה שיפור היכולת האירובית ובד בבד מסייעת להפחית מסת גוף שמן.
    2. מציע שתבצע את הפעילות האירובית 70-60% מדופק מירבי ואם מטרתך אינה העלאה ממשית של המסה השרירית אין מניעה שתבמע גם בדופק גבוה יותר של 80%-70% כך ההוצאה הקלורית הנה גבוהה יותר וההשלכות על הפחתה במשקל גם.
    3. פעילות אירובית הנך יכול לבצע לאחר אימון המשקולות או בנפרד - ביום אחר או בבוקר/ערב בהתאם לשעה שבוצע אימון המשקולות. אם בוצע אימון משקולות בערב, הפעילות האירובית תהיה בבוקר ולהיפך.
    4. תזונה - חשובה מאוד בכל מצב. לא ניתן להשיג אף מטרת אימון ללא הקפדה על תזונה מתאימה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו