אימון שרירי וחיטוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון שרירי וחיטוב
    דן
    31/03/2010

שלום אני בגיל 22 גובה 1.81 ושוקל כ - 85 שמעתי שכדאי לי לפתח שרירים ולא דיאטה להוריד
    במשקל והרזון חוגג אז אני שואל איזה מכשיר כושר לבית מומלץ לקנות האם בערוץ הקניות
    כבר נוכחתי לדעת שמכשירים אלקטרוניים הם בולשיט אחד גדול וכל החגורות האלה הם עובדים על השריר אבל אין הוכחה מדעית שיורדים במשקל כי יש כיווץ של שרירים אבל בלי עיצוב הגוף ואני לא רוצה לזרוק סתם עוד כסף לים. ברור לי כבר שהמכשירי תנועה יותר טובים השאלה היא איזה לבחור.
    על מה אתם ממליצים או פשוט ללכת לחנות ציוד ספורט ולקנות משם?????????? ואין לי זמן לחדר כושר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון שרירי וחיטוב

הוספת תגובה

• לדן

ד''ר איתי זיו
    31/03/2010

הערותי והארותי...
    1. על מנת שתוכל לבצע את האימון המתאים לך ביותר חשוב לדעת מה הוא הרכב גופך ןמהי מטרת האימון: העלאת מסת שריר, הפחתת משקל, גם וגם,.
    2. כמה פעמים בשבוע הנך מוכן להשקיע על מנת להשיג את מטרת האימון? במקרים רבים אין הלימה בין מטרת האימון שהאדם מעוניין בה לעומת מה שהוא מוכן להשקיע.
    3. לא צריך לרכוש חגורות או מוצרים אלקטרוניים מיוחדים. אימון אפקטיבי לפחות בחודשי האימון הראשונים ניתן לבצע גם במכשירים הפזורים בפארקים השונים. מציע שתקבל אחת לחודש תוכנית אימונים על ידי מאמן מוסמך. ניתן להיעזר במאמן זה מדי חודש על מנת שיחליף את תוכנית האימונים וכך להתקדם בהדרגה.
    4. ניתן לרכוש ציוד מינמלי ולא יקר: גומיות, משקולות יד וכדומה ולהתקדם באופן ממשי.
    5. ניתן להשקיע 25-20 דקות אימון התנגדות ולהתקדם יפה מאוד אם מטרתך הנה שיפור היכולת הגופנית, הפחתת אחוזי שומן, העלאת טונוס שריר ובכלל שיפור ההופעה האסתטית.
    בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה בהמתנה

דן
    31/03/2010

ציטוט:''בחודשי האימון הראשונים ניתן לבצע גם במכשירים הפזורים בפארקים השונים''
    על זה אני מוכרח לציין שלא הייתי עושה את זה בחיים כי אני לא מוכן להסתכן במחלות יש זיהומים וחלודה ברוב המכשירים ואני לא אדם נזקק ולכן זאת עצה שגוייה לטעמי.
    ודבר שני כבר אמרתי שאני רוצה לפתח שרירים ולא לרדת במשקל וגולת כותרת ההודעה היא חיטוב הגוף אז נראה לי שאני מתאמץ. אני רוצה להפוך את הכרס והחזה למוצק הכל שרירים בסימן להפסקת עישון!!!
    אז לסיום אני אשאל פעם אחרונה והכוונה האמיתית הייתה איזה מכשיר מדמה עיצוב בחזה ויוצק שרירים בבטן בו זמנית שאפשר לרכוש במחיר סמלי לרמת אימון בינונית?

בכבוד רב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדן- הודעה שנייה

ד''ר איתי זיו
    03/04/2010

הערותי..
    1. איני מכיר מכשיר אחד שמפעיל את שרירי הבטן והחזה בו זמנית וניתן להסתפק בו. אשמח להכירו.
    2. על מנת להעלות מסת שריר לא משנה סוג המכשיר (!!!) אלא העומס המופעל על מערכת שלד- שריר. לפיכך, גם עם תבצע תרגילים כנגד משקל גוף ניתן להעלות מסת שריר.
    3. ישנם לא מעט מכשירים פונקציונליים שמפעילים את כל שרירי הגוף וכן גם את החזה ואת הבטן וניתן לבדוק זאת בחנויות של ציודים ביתיים/מקצועיים. למשל אנרגים בהרצלייה ברחוב יורדי הסירה או בחברת בש גל (אם איני טועה ברחוב הירקון בבני ברק).
    4. חיטוב הגוף הכוונה הנה העלאת מסת השריר או הטונוס (מתח ) ובמקביל הפחתת אחוז השומן.
    5. בהמשך שתמצא את מבוקשך ברכישת מכשיר זה או אחר או תבצע תוכנית אימונים הכוללת תרגילים המתבצעים בבית כנגד משקל גוף או אביזרי עזר אחרים חשוב במיוחד אז להקפיד על התזונה המתאימה, עומס גבוה דיו, 3 אימוני כוח שבועיים לפחות, שינוי תוכנית האימונים אחת לחודש ועוד.
    בהצלחה

ודבר שני כבר אמרתי שאני רוצה לפתח שרירים ולא לרדת במשקל וגולת כותרת ההודעה היא חיטוב הגוף אז נראה לי שאני מתאמץ. אני רוצה להפוך את הכרס והחזה למוצק הכל שרירים בסימן להפסקת עישון!!!
    אז לסיום אני אשאל פעם אחרונה והכוונה האמיתית הייתה איזה מכשיר מדמה עיצוב בחזה ויוצק שרירים בבטן בו זמנית שאפשר לרכוש במחיר סמלי לרמת אימון בינונית?

בכבוד רב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו