שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דניאלה
    01/04/2010

שלום ,

שלחתי כבר הודעה אבל זה לא מראה לי אותה אז אני אכתוב שוב

אני בת 16 וחצי והמשקל שלי הוא 49 והגובה שלי הוא בערך מטר 62..

אז ככה..
    עד לפני שבועיים הייתי אוכלת בלי סדר..אוכלת כל שנייה ולא חשוב מתי...
    ואז החלטתי שאני רוצה לאכול יותר מסודר שזה אומר שלוש ארוחות ביום כמו שהבנתי..
    ארוחת בוקר , ארוחת צהריים , ארוחת ערב ...ובין לבין לאכול פרי/ירק
    בנוסף הוספתי כמה אימונים שאני עושה אותם כל יום..שכוללים:
    10 כפיפות בטן לכל צד , תרגיל לחיטוב האגן :20 פעמים בכל רגל , ותרגיל לרגליים 20 פעם לכל רגל...
    חשוב לי להדגיש שעשיתי כך בשביל לשמור על המשקל כפי שהוא-לא להרזות ולא להשמין
    וקצת לחטב את הגוף!

אז השאלה שלי ככה
    אני התחלתי לאכול מסודר ולעשות את האימונים שהזכרתי - לפני שבועיים...בעצם אני מתנהלת ככה שבועיים
    אני מפחדת שכתוצאה מכך אני ישמין ...כי זה נראה לי ומרגיש לי שזה קצת הארוחות האלה..אבל הבנתי שככה צריך לאכול מסודר
    אז אני רוצה לדעת האם זה בסדר וכן להמשיך ככה?האם זה יכול לגרום להשמנה ואם כן מה עושים?יש דרך חזרה?

מקווה שתוכל לעזור לי

תודה מראש:]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לדניאלה

ד''ר איתי זיו
    03/04/2010

הערותי...
    1. 3 ארוחות ביום זה בסדר אך מומלץ יותר - 6-5 ארוחות. מציע שתתיעצי גם בפורום של תזונת ספורט.
    2. מבחינת התרגילים אם המטרה לגרום לשינוי בהרכב הגוף ובאונוס - מתח השריר לא מספיק מה שאת עושה. מומלץ לבצע אימון כולל לכל קבוצות השרירים בגוף בחדר הכושר או בסטודיו או באמצעות הדרכה בבית (אינטרנט/טלביזיה) ושיהיה בטווח של 20-10 בממוצע. אם הנך מסוגלת לבצע תרגיל מסוים יותר מ- 20 חזרות הדבר אומר שהעומס נמוך מדי עבורך.
    3. לא היה ברור מההודעה אילו תרגילים את עושה אך לטעמי האימון לוקה בחסר.
    4. אין סיבה שתשמיני כתוצאה מפעילות גופנית או להיפך מאי ביצוע פעילות גופנית הדבר תלוי במספר הקלוריות היוצאות לעומת הנכנסות.
    5. מציע שתבני תוכנית אימונים מסודרת על ידי איש מקצוע או להיעזר בספרות מקצועית שיש בשפע. כמו כן ניתן להירשם למועדון כושר לתקופה קצרה ולקבל תןכניות אימון מסודרות.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו