מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק לב נמוך במנוחהניק02/04/2010
אני יודע שהפורום הזה לא הכי מתאים לשאלתי אבל רציתי להיתייעץ גם איתכם
ליפני חמישה חודשים היתחלתי דיאטה והתחלתי לעלות מדרגות של9 קומות פעמיים ביום במשך 3-4 חודשים ואחר מיכן היתחלתי לשפר סיבולת לב ריאה וכושר גופני כללי..עכשיו אני רץ 10 ק"מ פעם בשבוע ומיתאמן פעמיים בשבוע בקבוצת כושר קרבי "אחריי"
יש לציין ששיפרתי את הכושר הגופני משמעותית
האים זה נורמלי שיהיה דופק של 43 פעימות במנוחה?
בדקתי כמה פעמים במנוחה מוחלטת ליפני השינה ובבוקר שקמתי, לא בדקתי במכשיר חשמלי אלה על ידי ספירת פעימות הלב לדקה, בדקתי כמה פעמים ויצא לי פעם אחת 43 לדקה ופעם אחת בישיבה 52 לדקה...האים זה נורמלי?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניק
ד''ר איתי זיו03/04/2010הערותי..
1. אין שום בעיה בדופק נמוך - להיפך מדובר בשיפור ניכר של המערכת האירובית.
2. ייתכן שביום אחד מדדת דופק של 43 פעימות לדקה וביום אחר 52 מכיוון שבעת המדידה לא נמצאים תמיד באותו מצב גופני.
3. אימונים עצימים כפי שתיארת משפיעים על הדופק במנוחה - נמוך יותר והדבר כמובן חיובי במיוחד.
לסיכום המשך כך, ואם אין בעיה מיוחדת שבגינה עליך לבצע אימונים אירוביים בדופק נמוך (מחלות לבביות או אחרות) - שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילי בטן
ניק03/04/2010אחרי שהשלתי המון שומן עים כול האימונים אני רוצה לפתח בטן חזקה ויפה..השאלה שלי היא האים אני יכול לעבוד יום אחרי יום על הבטן? כדי לפתח בטן חזקה יפה ושטוחה
אני עושה בדרך כלל שני סטים של 50 בטן ואחר כך עוד שני סטים של 40 צדדים ואחר כך בטן סטטית כיאילו אני מרים את הרגליים ונישאר ככה 30 שניות
עים אני עושה את זה כול יום זה פוגע\הורס את השרירי בטן בימקום ליבנות בטן חזקה ויפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)