אני מעוניין להתחיל אימוני כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מעוניין להתחיל אימוני כושר
    רפי
    05/04/2010

אני רוצה חדר כושר, לכשאקבל תכנית אימון, על מה עלי להקפיד? אני בן 56, מצב בריאותי מצויין, ואני פעיל מאוד פיזית בעבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרפי

ד''ר איתי זיו
    06/04/2010

שאלה טובה.
    הערותי..
    1. המדריך אמור לבדוק עמך בעת קבלתך למועדון טרם תחילת האימונים מצב בריאותך, רקע קודם בפעילות גופנית, מטרת הפעילות, תדירות צפויה לאימונים, הרגלי התזונה וכדומה.
    2. תוכנית אימונים אמורה לכלול תרגילים ל- 8 קבוצות השרירים העיקריות בגוף והן: רגליים, חזה, כתפיים, גב, פושטי מרפק, כופפי מרפק, שרירי בטן וזוקפי גו. בכל תרגיל מבצעים 3 סטים בממוצע 15-10 חזרות בכל סט במשקלים בינוניים ללא מאמץ ניכר. באימונים הראשונים (4-3) ניתן לבצע 2-1 סטים בכל תרגיל. זה יספיק.
    3.עליך לקבל תוכנית אימונים אירובית מסודרת בהתאם למטרת האימון ומספר הפעמים בשבוע שהנך פוקד את מועדון הכושר.
    4. החלפת תוכנית האימונים הנה לחודש.
    5. ראה אם עורכים מדידות כל שהן כמו אחוזי שומן, משקל, היקפים ונעשה מעקב אחרי זה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו