מתאמן מתחיל עם מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתאמן מתחיל עם מספר שאלות
    ליאור
    05/04/2010

שלום רב. שמי ליאור, בן 21, בגובה 1.68 במשקל 61.4.

כרגע התחלתי באימון כושר שמטרתו בעיקר שיפור ההופעה החיצונית, יצירת מראה שרירי ובריא יותר.
    ברצוני לפתח בעיקר את שרירי הידיים, החזה והבטן.
    על מנת להוריד את הכרס הקטנה שהתפתחה במהלך השנים התחלתי בריצה ובתזונה נכונה, ועל מנת להגדיל את נפח השרירים רכשתי משקולות יד קטנות למתחילים - 4 קילו כל אחת.

שאלתי היא כזאת - אין לי מכון כושר בסביבה וגם אין לי גישה למאמן אישי. מלבד זאת, גם אין לי את הכסף שיוכל לעזור לי בנושא.
    אולם, אני עדיין מאוד רוצה ומשתדל לעשות כמה שאפשר.

מה עלי לעשות כדי לפתח שרירי חזה ובטן בריאים?
    בכל אתר שאני מבקר בו אני רואה בעיקר מכשירי חדר כושר - דבר שאין לי גישה אליו.
    אודה לכם מאוד תוכלו לעזור לי בנושא.
    בעבר הייתי זללן והתייחסתי לגוף כאל פח גדול של זבל. למזלי, הדבר פגע בי רק בכרס קטנה ולא ביותר מזה.. היום אני מנסה לתקן.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתאמן מתחיל עם מספר שאלות

הוספת תגובה

• תשובות למתאמן מתחיל

שי אלנקרי
    08/04/2010

שלום ליאור,
    יש מספר אתרים ברשת וגם סרטונים המסבירים בדיוק כיצד לבצע פעילות גופנית ותרגילי כושר בבית. אני מניח שגם ב-BOEK או בכלל ברשת היוטיוב תוכל למצוא מדריכים וסרטונים שעוסקים בכך. שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו