חישוב אחוזי שומן בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חישוב אחוזי שומן בגוף
    מרגלית
    07/04/2010

שלום!

מדדו לי אחוזי שומן בגוף לפני מס' ימים ואני לא זוכרת מה היתה התוצאה..
    אני בת 23 ומדדו אצלי ב-4 נקודות בגוף (דו ראשי זרועי, תלת ראשי זרועי, מתחת לשכמה ובבטן) והתוצאה היתה 47.
    כמה אחוזי שומן יש לי, והאם זה תקין?

תודה,
    מרגלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוב אחוזי שומן בגוף

הוספת תגובה

• למרגלית

ד''ר איתי זיו
    10/04/2010

הערותי..
    1. במידה ומדדו לך אחוזי שומן והתוצאה מהימנה (47%!!!* סביר מאוד שהנך גם בעודף משקל. אחוזי השומן הממוצעים לאישה בגילך הנם 30-23%. ברם, מדובר בהשלכות מהותיות על הבריאות.
    2. האם הבודק הנו מיומן? בבדיקה עם קליפר חשובה במיוחד המיומנות של הבודק.
    3. מציע לבדוק שוב אצל דיאטן קליני או פיזיולוג.
    4. איך מפחיתים אחוזי שומן? ראשית תזונה (תפריט הבנוי באופן מושכל ואינו עשיר באחוזי שומן רבים), בנוסף ביצוע על בסיס קבוע פעילות אירובית ואנאירובית. חשוב מאוד שאחוזי השומן יהיו בטווח הממוצע שהזכרתי קודם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנת את שאלתי..

מרגלית
    11/04/2010

התוצאה 47 היתה כפלי השומן במילימטרים (כמדומני זה מה שנבדק עם קליפר) ולא אחוזי השומן חס וחלילה!!
    הבודק הינו בודק מקצועי..
    בעייתי היא שאין לי את הטבלה לחישוב אחוזי השומן ואני רוצה לדעת כמה אחוזי שומן אני סוחבת איתי :) (אני בת 23)
    אודה לתשובתך
    מרגלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו