מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חישוב אחוזי שומן בגוףמרגלית07/04/2010
שלום!
מדדו לי אחוזי שומן בגוף לפני מס' ימים ואני לא זוכרת מה היתה התוצאה..
אני בת 23 ומדדו אצלי ב-4 נקודות בגוף (דו ראשי זרועי, תלת ראשי זרועי, מתחת לשכמה ובבטן) והתוצאה היתה 47.
כמה אחוזי שומן יש לי, והאם זה תקין?
תודה,
מרגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרגלית
ד''ר איתי זיו10/04/2010הערותי..
1. במידה ומדדו לך אחוזי שומן והתוצאה מהימנה (47%!!!* סביר מאוד שהנך גם בעודף משקל. אחוזי השומן הממוצעים לאישה בגילך הנם 30-23%. ברם, מדובר בהשלכות מהותיות על הבריאות.
2. האם הבודק הנו מיומן? בבדיקה עם קליפר חשובה במיוחד המיומנות של הבודק.
3. מציע לבדוק שוב אצל דיאטן קליני או פיזיולוג.
4. איך מפחיתים אחוזי שומן? ראשית תזונה (תפריט הבנוי באופן מושכל ואינו עשיר באחוזי שומן רבים), בנוסף ביצוע על בסיס קבוע פעילות אירובית ואנאירובית. חשוב מאוד שאחוזי השומן יהיו בטווח הממוצע שהזכרתי קודם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת את שאלתי..
מרגלית11/04/2010התוצאה 47 היתה כפלי השומן במילימטרים (כמדומני זה מה שנבדק עם קליפר) ולא אחוזי השומן חס וחלילה!!
הבודק הינו בודק מקצועי..
בעייתי היא שאין לי את הטבלה לחישוב אחוזי השומן ואני רוצה לדעת כמה אחוזי שומן אני סוחבת איתי :) (אני בת 23)
אודה לתשובתך
מרגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)