אם כידאי ליקנות את AB TRONIC X2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם כידאי ליקנות את AB TRONIC X2
    טל
    09/04/2010

שלום רציתי לדעת אם כידאי ליקנות את המכישיר הזה כי אני קצת מלא ואני רוצה לירזות ורציתי לדעת אם שווה ליקנות את זה ושלא אני יקנה סתם ואני ממש רוצה לרזות אז כידאי ליקנות את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לטל

ד''ר איתי זיו
    10/04/2010

הערותי..
    1. שימוש במיכשור המושתת על הפעלת השריר באמצעות פולסים חשמליים קיים כבר עשרות שנים ונחקר רבות.
    2. השימוש במכשירים מסוגים אלה בכלל ובחגורת רטט מסוג AB TRONIC X2 - בפרט עשויה להתאים במקרים מסוימים לרבות: ספורטאים - בתקופות בהן יש קושי לבצע אימונים רגילים בטווחי תנועה מלאים באימון זה או אחר או בתקופת שיקום, לאנשים הסובלים מהיפוטוניה (טונוס שרירים ירוד ולא תקין), אוכלוסייה הסובלת מאוסטיאופורוזיס (כאימון משלים ולא כאימון עיקרי), לנכים ועוד.
    3. מתאמנים בריאים מומלץ שיבצעו אימונים לחיזוק השרירים השונים בטווחי תנועה מלאים!!!. האימונים בטווחי תנועה מלאים אינם זהים כלל מבחינת התוצאות לאימוני הרטט וחשוב לקחת זאת בחשבון.
    4. על מנת לרזות חשוב לדעת שלאימון השפעה מינורית על ההפחתה במשקל. המשמעותי יותר - התזונה. רק כשמדובר במתאמנים העוסקים בהיקפים משמעותיים של פעילות גופנית (למשל, ביצוע של לפחות 5 שעות פעילות אירובית דמי שבוע) ישנה השפעה טובה על הירידה במשקל.
    לסיכום, לאדם בריא המעוניין בחיזוק, שיפור מצב בריאותי, שיפור ההופעה האסתטית ועוד נכון יותר לא לחפש קיצורי דרך ולבצע אימונים מקובלים הכוללים אימונים אירוביים, אימוני התנגדות ומתיחות על בסיס קבוע. טרם נמצא תחליף לאימונים אלה. אם יהיה - אני הראשון שיעדכן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו