שריפת שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפת שריר
    לאוניד
    09/04/2010

אני בחור בן 23 גובה 180 שוקל 74
    המטרה שלי מאסת שריר
    השאלה שלי אם אני עושה אירובי, לדוגמה ריצה
    כמה זמן ( דקות), וכמה פעמים בשבוע אני יכול לרוץ מבלי לפגוע במסת שריר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפת שריר

הוספת תגובה

• לליאוניד

ד''ר איתי זיו
    10/04/2010

הערותי..
    1. שריפת שריר לא מתרחשת כל כך מהר. אם הנך רץ (או פעילות אחרת)לאחר אימון אנאירובי מציע שתבצע זאת בדופק ממוצע של 65-70%. לא שריפת השריר אלא אפקטיביות אימון הכוח פוחתת אם תבצע אימוני אירובי עצימים לאחר אימון הכוח.
    2. מציע שתבצע אימונים אירוביים אחר אימון הכוח 25-30 דקות בממוצע. עדיף להפריד אם ניתן.
    3. התזונה אחר האימון חשובה במיוחד. יש לצרוך פחמימות וחלבונים לאחר אימון כוח ואירובי.
    4. במידה והנך מעוניין ביכולת אירובית מצויינת והעלאת מסת שריר באופן ממשי - בעייתי מכיוון שאלו מערכות שונות לא ניתן להיות מפתח גוף למש וגם להיות רץ מרתון מצטיין....
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתי זיו

לאוניד
    10/04/2010

לא הבנת אותי,
    אני התכוונתי שאני עושה את זה בנפרד לכוח
    אני מתכוון שאני עושה פעילות אירובית (ריצה) כמה זמן ( דקות) וכמה פעמים בשבוע אני אמור לרוץ מבלי לפגוע במאסת שריר?
    המטרה שלי שוב פעם- זה מסת שריר

וכוח אני עושה 3 פעמיים בשבוע ABA' BAB
    חזה כתפיים יד אחורית בטן
    רגליים גב יד קדמית זוקפי גו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאוניד

ד''ר איתי זיו
    10/04/2010

הערותי..
    1. אם הנך מבצע הפעילות האירובית בנפרד מהכוח - מצוין.
    2. מציע שתבצע 4 פעמים בשבוע פעילות אירובית 25 דקות בכל פעם. דופק 65%-70% בממוצע (מהמרבי - 220 פחות הגיל מבחינתך).
    3. חשוב לדעת מה אחוז השומן בגופך ולפי זה לבנות תוכנית אירובית מתאימה. במידה ואחוזי השומן מעטים יחסית - למשל, מתחת ל- 12% הפעילות האירובית עשויה להיערך בהיקפים ובתדירות נמוכים יחסית.\
    4. אגב, לגבי הפיצות מציע שאת כופפי המרפק תבצע ביום בו הנך מאמן את שרירי החזה ואת פושט המרפק ביום האחר. סביר מאוד להניח שתתקדם יותר באופן זה בשרירי הזרועות. תנסה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתי זיו

לאוניד
    11/04/2010

איתי כתבת לי
    כופפי המרפק תבצע ביום בו הנך מאמן את שרירי החזה ואת פושט המרפק ביום האחר

אבל חזה עובד על השריר היד אחורית ,אז לא עדיף??

ועוד שאלה בבקשה, רק תגיד לי אם אני עושה נכון
    אני עושה שבוע אחד ABA שבוע הבא BAB , ככה מתאמן 3 פעמיים בשבוע
    שריר גדול 12 סטים
    שריר קטן 8 סטים

זה בסדר?
    המטרה מסת שריר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו