בעיה שנוצרה לאחרונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שנוצרה לאחרונה
    קרן
    10/04/2010

אני מבצעת כושר גופני ברמה גבוהה כבר כשנה וחצי בערך שזה כולל שעה ריצה על מהירות גבוהה וגם אימון מכשירים, אך לאחרונה אני חשה תחושת עייפות כללית בכל הגוף... למרות שאני ישנה מספיק שעות בלילה, כל הגוף שלי עייף ואני לא מצליחה לבצע את הכושר שאני רגילה, אם הייתי רגילה לרוץ כשעה אז בזמן האחרון בגלל העייפות אני מצליחה רק כ20 דקות, עשיתי בדיקות דם כדי לבדוק אם זה קשור בברזל אבל רמת הברזל תקינה, מישהו יודע אולי מה הבעיה? והאם זה יעבור? כי זאת הרגשה נורא מעיקה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שנוצרה לאחרונה

הוספת תגובה

• לקרן

ד''ר איתי זיו
    10/04/2010

מציע:1. לבדוק את התפריט. ייתכן ואינו מאוזן. אולי חסר פחמימות?, אולי את אוכלת מעט מדי ארוחות? יכולות להיות סיבות נוספות!
    2. תוכנית האימונים שלך בנויה באופן מושכל? תוך כמה זמן הגעת לרמת כושר גופני כה גבוהה שהנך מסוגלת לרוץ שעה? אולי את נמצאת גם במצב של אימון יתר. זו תופעה שלילית השכיחה מאוד אצל העוסקים בספורט ממושך ואינטנסיבי. במידה וכן יש לטפל בכך. יש הרבה מאוד חומרים בנושא ומציע גם להתייעץ בנושא בפורום רפואת ספורט.
    3. הציוד שהנך משתמשת - נעלים. יש להחליפן כל 700 ק"מ בממוצע. יש לכך השלכות במידה ורצים איתן הרבה מעבר לכך.
    4. במידה ובנית את כושרך באופן הדרגתי ואת מקפידה על תזונה מתאימה אז יש צורך לבדוק סיבות אחרות. יש בטוח סיבה לעייפות ממושכת זו שלך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק

קרן
    10/04/2010

התפריט שלי בהחלט איננו מאוזן ואני לא אוכלת מסודר... וגם בגלל שאני מנסה להפחית קצת במשקל לאחרונה אז אין הרבה פחמימות בכלל... לכושר שלי הגעתי תוך 4 חודשים בערך... אני רצה (או לפחות הייתי רצה עד לפני שלושה שבועות כשהגוף שלי התחיל להיות עייף) בין 40 דקות לשעה על מהירות של 12 קמש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק

קרן
    10/04/2010

התפריט שלי בהחלט איננו מאוזן ואני לא אוכלת מסודר... וגם בגלל שאני מנסה להפחית קצת במשקל לאחרונה אז אין הרבה פחמימות בכלל... לכושר שלי הגעתי תוך 4 חודשים בערך... אני רצה (או לפחות הייתי רצה עד לפני שלושה שבועות כשהגוף שלי התחיל להיות עייף) בין 40 דקות לשעה על מהירות של 12 קמש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו