מפתח גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפתח גוף
    אורטל
    12/04/2010

שלום , אני מתאמן פעם בשבוע עם מאמנת , האם בינינו היא יכולה להביא אותי לפיתוח גוף (לא בריון אלא יותר רחב וחטוב יותר )?
    אני 180 גובה , שוקל 72 קילו , 13 %שומן (שהיא רוצה להוריד לי ל11%) . היא עשתה לי תוכניות אימונים לפני שהתחלנו ביחד , וממש עזר , היום אני ממש אוהב אותה כי האימונים שלה מעניינים , הרבה שיטות אימון(אנחנו נפגשים פעם בשבוע) שאר השבוע אני בא 3 פעמים בנוסף לAB

1-כמה פעמים רצוי להתאמן איתה (חשבתי על פעמיים ) איך מסדרים את זה ?
    2-תוך כמה זמן ניתן להישקל (כדי לבדוק מסת שריר) ?
    3- אפשר לקחת הקפים (בשביל לראות אם יש עלייה ?
    4-תוך כמה זמן ניתן לעלות במסה לגבר ? ולאישה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפתח גוף

הוספת תגובה

• פיתוח גוף

שי אלנקרי
    12/04/2010

שלום,
    לשאלותייך: ראשית אין דבר שלא תוכל להשיג, אם תבחר להיות מפתח גוף תצטרך לקחת בחשבון את ההשקעה הכרוכה בכך ולצאת לדרך. אני לא רואה סיבה שהיא לא תוכל להביא אותך לתוצאות אלה אם כן תוכנית האימון לא תהיה מספקת והנושא התזונתי לא יהיה אחד המרכיבים המרכזיים בתהליך.
    1. לדעתי מינימום פעמיים בשבוע עם המאמנת ועוד שני אימונים עצמיים יהיו הרבה יותר טובים מאשר פעם בשבוע. אימון של פעם בשבוע לא יכניס את המאמן יחד איתך עמוק לתוך התהליך ולכן מומלץ אימון נוסף איתה בשבוע.
    2. העלייה במסת השריר אינה מתרחשת בין לילה אלה הכל עניין של זמן (שבועות ואף חודשים). ניתן להישקל אחת לשבוע וגם אחת לחודש (אין פה עניין של מה צריך או מומלץ). יחד עם זאת לא רק המשקל אלה ההרכב הוא זה שיקבע, כך שישנו סיכוי של ירידה באחוזי השומן ולאחר מכן עלייה במסת השריר, דבר שלא ישפיע כל כך על המשקל אלה על הרכב הגוף והמראה הוויזואלי.
    3. היקפים מומלץ וצריך לעשות כדי לראות את ההיקף משתנה עם האימונים. קח את היקף הזרוע, היקף חזה והיקף הבטן (זה יספיק להתחלה)

4.הכל תלוי במשתנים נוספים של כמות האימונים, עצימות, תוכנית האימון, תדירות, מנוחה וכמובן הנושא התזונתי שמהווה גורם חשוב בהצלחת התהליך. אני מניח שאם הכל יעשה כמו שצריך תוכל להתחיל לראות תוצאות כבר בחודשים הראשונים, אבל שוב... הכל יחסי ואינדיבידואלי.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו