מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "צמיג" במותנייםחסויה21/10/2007
היי אני חדשה בפורום ואני לא יודעת אם השאלה שלי שייכת לפורום אבל אני אנסה =]
אני בת 15 שוקלת 64 וחצי קילו...שבמילים אחרות זה עודף משקל ואני כרגע מנסה להוריד את המשקל בעזרת אכילה נכונה.הבעיה שאני לא עושה הרבה פעילו ת גופנית..זאת אומרת פעמיים בשבוע אני הולכת לחוג ריקוד ופעם בשבוע הליכה של חצי שעה..האם זה מספיק?
והאם זה הגיוני להעלות טיפה במשקל בהתחלה בגלל "מסת שריר"? מתי מופעלת מסת שריר?
ועוד שאלה אחרונה: יש לי צמיג במותניים..איך ניתן להוריד אותו? אומרים שזה הרוב שומן אבל איך ניתן לחזק את האזור הזה?
תודה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיגים במותניים
עופר קיס21/10/2007לא הגיוני להעלות משקל כיוון שאת שינית תזונה והתחלת פעילות אירובית
לא כמות הפעילות היא מינילית. תוסיפי עוד פעמיים הליכה של 30 דקות
אפשר לחזק את איזור הבטן על ידי תרגילי בטן ישנים ותובים , אך הירידה בשומן תתבצע עקב ירידת אחוז שומן כלל מערכתית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)