שאלה חשובה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה..
    קרן
    21/10/2007

אני תקופה דיי ארוכה עושה מספר סטים של תרגילי כושר ומתיחות בבית (לא למטרת חיטוב או הרזייה כי אני מאוד רזה אלא בשביל הגמישות והשרירים) בכל אופן אני עושה מספר סטים של משקולות, כפיפות בטן קצת ויש שני תרגילים שאני עושה שרציתי לשאול לגביהם : תרגיל 1 הוא כשכף הרגל מונחת על המיטה/כסא ורגל שנייה בפיסוק לפנים וצריך לרדת ולעלות 15 חזרות ו3 סטים בכל רגל. הבעיה שלפעמים אני מריגהש איבוד שיווי משקל כיאלו אני זזה עקום ורציתי לדעת עם האימון בגלל זה לא אפקטיביומטרתו לפי מה שהנבתי היא לחזק את שרירי הרגליים.

תרגיל אחר שאני עושה הוא בעמידת שש על מזרון כאשר רגל נשלחת לאחור פעם ישר ופים בזווית של 90 מעלות כדי לעבוד על שרירי הישבן ובתרגילים האלה אני מרגישה הרבה פעמים עומס באיזור הכתפיים וכאב בכפות ידיים ושוב מעט איבוד שיווי משקל. רציתי שתגיד לי עם 2 התרגילים האלה אפקטיביים בכלל או יכולים לגרום לי נזק ועם יש לך הצעה אחרת תציע... תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה..

הוספת תגובה

• תרגילים לבדיקה

עופר קיס
    21/10/2007

התרגיל הראשון מצויין. רצוי לעשות אותו מול או מד של ראי על מנת לראות שהביצוע סימטרי
    התרגיל הראשון מכסה את אזור הישבן. כל עבודה המלווה בכאבים במפרקים מאד לא מומלצת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע לא הבנתי

קרן
    22/10/2007

התרגיל שאמרלת שהוא מצויין ומכסה גם את שרירי הישבן מספיק טוב ואני לא צריכה לעשות את התרגילים בעמידת שש?
    ועוד משו מומלץ את התרגילים לעשות כל יום או יום כן יום לא כדי לא להעמיס על השריר (זה הרי לא אימון קשה או מאסיבי אז אני לאיודעת)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענה לי על השאלונת הקטנה הזאת

קרן
    23/10/2007

לעשות עדיין את שני סוגי התרגילים האלה או שמספיק רק אחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכרעים לישבן

עופר קיס
    23/10/2007

התרגיל מצויין לישבן. 3 מחזורים של 12-15 חזרות כל רגל . יום כן יום לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו