מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוףקרן21/10/2007
שלום לך!
יש לי מספר שאלות:
1.אני עושה כפיפות בטן בבית הייתי עושה פעם 200 ביום וירדתי ל100 ועכשיו אני לא עושה כל יום בגלל שאני נורא רזה יש לי ריבועים ואני לא רוצה להפסיק עם התרגילים ואני אוכלת מלא ועדיין יש לי ריבועים(איזה 6) והז מגעיל מה לעשות?
2. יש לי כבר הרבה זמן שפשוף מעיל כזה בגב כי הייתי עושה כפיפות לא מעל מזרן ועכשיו כל פעם שאני יושבת יש לי חיכוך בגב וזה לא עובר ואני מפחדת שתהייה לי צלקת מה לעשות?
3. שאלה אחורנה היא , אני עושה מספר סטים של משקולות בבית שבינהם "פרפר" נדמה לי קוראים לזה ואני שומעת לפעמים קנקים כאלה באיזור הצוואר ידיים כתפיים זה אומר שאני לא עושה את התרגילים נכון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לשאלות של נועם
עופר קיס21/10/20071. דימוי גוף הוא פסיכולוגי. אם את לא מוכנה לקבל את גוף יש שתי אפשרויות.
א. לאכול תוספי מזון מעלי משקל ולהעלות אחוזי שומן
ב. לקבל את עצמך ולהכנס יותר לעומקים רוחניים
2. כל תכשיר שהרוקח יחליט לתת לך
3. יתכן שאת עושה זאת לא נכון - מורידה ידיים עמוק מדי או שיש לך לחץ על הצוואר בגלל המנח בו את שוכבת.
אם את לא בטוחה הפסיקי לבצע והיכנסי לאתר EXRX ותוכלי לראות איך מבצעים זאת נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)