עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    קרן
    21/10/2007

שלום לך!

יש לי מספר שאלות:

1.אני עושה כפיפות בטן בבית הייתי עושה פעם 200 ביום וירדתי ל100 ועכשיו אני לא עושה כל יום בגלל שאני נורא רזה יש לי ריבועים ואני לא רוצה להפסיק עם התרגילים ואני אוכלת מלא ועדיין יש לי ריבועים(איזה 6) והז מגעיל מה לעשות?

2. יש לי כבר הרבה זמן שפשוף מעיל כזה בגב כי הייתי עושה כפיפות לא מעל מזרן ועכשיו כל פעם שאני יושבת יש לי חיכוך בגב וזה לא עובר ואני מפחדת שתהייה לי צלקת מה לעשות?

3. שאלה אחורנה היא , אני עושה מספר סטים של משקולות בבית שבינהם "פרפר" נדמה לי קוראים לזה ואני שומעת לפעמים קנקים כאלה באיזור הצוואר ידיים כתפיים זה אומר שאני לא עושה את התרגילים נכון?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• תשובות לשאלות של נועם

עופר קיס
    21/10/2007

1. דימוי גוף הוא פסיכולוגי. אם את לא מוכנה לקבל את גוף יש שתי אפשרויות.
    א. לאכול תוספי מזון מעלי משקל ולהעלות אחוזי שומן
    ב. לקבל את עצמך ולהכנס יותר לעומקים רוחניים
    2. כל תכשיר שהרוקח יחליט לתת לך
    3. יתכן שאת עושה זאת לא נכון - מורידה ידיים עמוק מדי או שיש לך לחץ על הצוואר בגלל המנח בו את שוכבת.
    אם את לא בטוחה הפסיקי לבצע והיכנסי לאתר EXRX ותוכלי לראות איך מבצעים זאת נכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו