כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    ליאל
    21/10/2007

אני בת בחורה רזה אך יש לי בטן וצדדים ,כמה שאני נלחמת בזה לא ממש עוזר ,לרוב אני אוכלת פחמימות ,הרבה קורנפלקס לחם פריכיות אורז פופקורן וכו" ,רציתי לדעת אם אני יעבור לתזונה המבוססת יותר על חלבונים זה יפחית את הצטברות השומן בבטן? כיוון ששמעתי שאם אוכלים יותר מדי פחמימות הן הופכות לסוכרים ואז לשומנים [יש לציין שאני שומרת על משקל תקין ואני רזה אך עדין סובלת מבטן וצדדים וברצוני לדעת אם לפחמימות יש צד בזה ,עוד שאלה אם אני סופרת קלוריות הספירה שונה בין פחמימות לחלבונים או ששניהם אותו הדבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• פחמימות נגד חלבונים

עמית קליין
    22/10/2007

ליאל צהריים טובים אתייחס לכל שאלותייך
    אכן עודף פחמימות עבור הגוף מהווה בעיה מהסיבה הפשוטה שאם אינך ספורטאית השגית הרי שגופך לא זקוק לכל כך הרבה אנרגיה ולכן כמות זו נאגרת בגופנו ומהווה עליה במשקל
    לגבי ההבדל הקלורי בין גרם פחמימה לגרם חלבון הרי שבשניהם יש 4 קלוריות לגרם בניגוד לשומן בו יש 9
    לגבי תפריט המורכב בעיקר מחלבון הרי שצריך לשים לב שמזונות שיש בהם חלבון בבדרך כלל גם אחוז השומן גבוה לדוגמא גבינות בשר בקר וכו.
    צריך לזכור כלל מאד פשוט בכל הקשור לירידה במשקל והוא שצריך לאכול מעט פחות ביחס למה שהגוף זקוק ולכן בסופו של יום או שבוע צריך לקחת בחשבן כמה קלוריות הכנסתי לגוף וכמה שרפתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו