מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהמיטל19/04/2010
ערב טוב!
יש לי שאלה מאוד חשובה. אומנם, אני לא בטוחה אם זה מתאים לפורום הזה אבל, אני אשמח לקבל תשובה בכל מקרה, כי זה מאוד מטריד אותי.
הגובה שלי הוא מטר 50 ולפני שנה התחלתי לעשות כושר גופני, תרגילי מתיחות + ריצה של 30 - 40 דקות, 3 פעמים בשבוע. הורדתי 10 קילו בדיוק מה שרציתי אבל, הבעיה שנשאר לי בגוף עודף שומן...הצלחתי לשרוף בעיקר באזור של הירכיים למטה, הישבן והמותניים לא ירדו הרבה וזה עדיין ממש בולט ומציק לי. אני רוצה להמשיך בריצה ותרגילי כושר אבל, לא רוצה לרדת במשקל, אני רוצה לשרוף את העודף שומן שיש לי ולעשות חיטוב גוף. השאלה שלי, האם אפשרי בכלל לשרוף את זה? או שזה ככה הגוף שלי בנוי? ואולי אני צריכה לשנות את תוכנית אימונים שלי?
זה מאוד מציק לי וזה מדכא אותי, כי השקעתי במשך שנה ועדיין יש לי עודף שומן בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
שי אלנקרי21/04/2010שלום מיטל,
ברכות על הירידה במשקל עד כה, אני רק יכול להניח שנכון לעכשיו נשארו עוד קצת מצבורי שומן ובפעילות גופנית עם דגש על תזונה נכונה ומאוזנת את יכולה להיפטר מעוד קצת. לעיתים בירידה גדולה במשקל, העודפים הנותרים הם לא רק מצבורי שומן אלה גם קפלי עור שנשארו מהימים לפני הירידה במשקל. את עודפי העור ניתן להוריד אך ורק בהתערבות כירוגית. שווה לבדוק את העניין מול מישהו כדוגמת דיאטן או דיאטנית קלינית ומאמן כושר. אנשי המקצוע ידעו לזהות מה נותר, מה כדאי לעשות ויידעו להתאים לך בדיוק את מה שצריך (תוכנית אימונים ותזונה המתאימים לך).
מקווה שתגיעי למטרה אליה את מייחלת.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)