התרחבות כתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התרחבות כתפיים
    דור
    19/04/2010

אני בן 14 וחצי,אני חושב שאני יחסית בכושר(אני רץ יותר מהר מרוב הילדים בכתה שלי,אני מתחזק בשרירי הידיים כל הזמן ורץ באופן מבוקר בערך פעם בשבועיים הולך די הרבה כל יום ועושה תרגילי כוח בביתי) אך משום מה אני לא ממש מתרחב(באזור הכתפיים) אתם יכולים להמליץ לי על תרגילים שעובדים טוב על הכתפיים? (יש לי מזרון,מתח ומשקולות בבית אך כמובן שאני מוכן ומזומן לאלתר דברים בשביל התרגילים!)

תודה והמשך יום טוב,
    דור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרחבות כתפיים

הוספת תגובה

• כתפיים

לאוניד
    20/04/2010

קח שתי משקולות של 5 קילו למשל, ותרחיק אותם לצדדים, תעשה 3 סטים של 10 חזרות= המלצה אישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתפיים

שי אלנקרי
    21/04/2010

שלום דור,
    כתפיים רחבות גם קשורות למבנה גנטי אך עדיין ניתן לחזקם ולהגדיל את נפחם ע"י אימונים מתאימים. אני תמיד ימליץ על אימונים מאוזנים הפועלים על כל חלקי הגוף מבלי שתדלג על אף שריר, אם כבר שאלת על כתפיים אני מציע שתחפש ביוטיוב תרגילים לחיזוק הכתפיים, כך תוכל לא רק לקבל טקסט עם המלצות אלה גם לראות ולהבין ע"י סרטון הווידאו.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדור

ד''ר איתי זיו
    26/04/2010

הערותי..
    1. כל שריר הנו עם יכולת התקדמות מסויימת. קרי, בתקופה של 3 חודשים למשל שרירי הכתפיים התקדמו באחוזים שונים מאשר שרירי פושטי הברך או החזה. הסיבות לכך רבות.
    חסרים הרבה נתונים כמו: מטרת האימון, מספר האימונים השבועי ועוד.
    2. אימון כוח בבית - הבעיה הנו בעיקר העומס. בדרך כלל אין מספיק משקולות בבית ומכשירים על מנת להגיע לתוצאות הרצויות. ניתן אמנם באמצעות תרגילים גם כנגד משקל גוף ומשקולות לא כבדות להגיע לתוצאות אך הדבר מצריך הבנה לא מעטה בתחום.
    3. תרגילים לכתפיים שניתן לבצע עם משקולות יד, מוט, גומיות ועוד:
    לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות יד/מוט באחיזה רחבה.
    לחיצת כתפיים עם משקוליות יד/מוט באחיזה צרה.
    חתירה בעמידה עם משקולות יד/מוט
    הרחקה אופקית בשכיבה עם משקולות יד
    הרחקת כתף בעמידה עם משקולות יד.
    כפיפת כתף בעמידה עם משקולות יד,
    כפיפת כתפיים בתמיכת חזה קדמית על גבי ספה עם מוט/משקוליות יד.
    מספר חזרות מומלץ להשגת מרבית מטרות האימון - 20-6 בכל סט המבוצע באימון. ההשפעה הרבה יותר על המסה השרירית הנה בטווח של 15-6.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו