מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהרחל מלול22/10/2007
יצא לי לקרוא השבוע מאמר שבוא נאמר שבשביל להוריד קילו אחד נקי יש לשרוף 7700 קלוריות
שזה המווווון!! ואני מתאמנת 4-5 פעמים בשבוע שעה כל יום ולפי החישובים שלי אני לא שורפת מספיק כדי לרדת בחודש קילו(7700 קל')
השאלה שלי היא כזאת : כמה זמן ביום אני אמורה להתאמן?
האימון שלי הוא חצי שעה אירובי בבית כדי להתחמם,ואז אני יוצאת לעוד 45 דק' הליכה מהירה..
לפעמים בשעות המאוחרות יותר אני עושה כפיפות בטן ותרגילים לרגליים משך רבע שעה
ואני עושה חישוק של עיצוב גוף רבע שעה..
כמה אני שורפת במהלך היום?..(את החישוב של האוכל אני מחשבת בעצמי כמה אני מכניסה:)
מחכה לתשובה..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל, גובה, משקל, מרחק הליכה?
אהרון22/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישוב קלורי
עופר קיס23/10/2007הליכה נמרצת של חצי שעה תשרוף אצל אדם במשקל ממוצע כ 150-200 קלוריות.
תרגילי בטן ורגליים עוד מעט.
כך ש5 אימונים בשבוע של 150 קלוריות=750 . משמע שב10 שבועות תשרפי 1 קילוגרם שומן.
אל לחץ כיוון שידוע שפעילות גופנית היא רק תמיכה לתזונה נכונה, כך ששינוי תזונתי ביחד עם פעילות גופנית יעשו את ההבדל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי
רחל מלול23/10/2007תוך 10 שבועות!?..איזה גרוע..אני מצפה מעצמי לרדת כל חודש קילו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)