מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון יומיאור24/04/2010
שלום אני בן 27 גובה 175 ס"מ ושוקל 65 ק"ג התחלתי להתאמן 5 סטים כפיפות בטן ו 5 שכיבות סמיכה כל יום שאלתי היא מה כדאי להוסיף לאימון כדי לעצב את הגוף בצורה יעילה בלי לעלות או לרדת במשקל (התזונה שלי בסדר) ובלי לצרוך יותר מדי זמן מיומי העמוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר (הסטים של 12-24 )
אור25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
ד''ר איתי זיו26/04/2010הערותי...
1. לעצב את הגוף... הכוונה אני מניח הנה מבחינת להעלאת מסת שריר והטונוס השרירי והפחתת אחוז השומן. לשם כך יש צורך באימוני התנגדות מתאימים ואימונים אירוביים.
2. אימון בבית- שכיבות סמיכה בעיקר לא מספיק לשם השגת המטרה אך אם תבצע זאת בעומס גבוה דיו בטווח חזרות של 20-8 ניתן בהחלט להשפיע על מסת השרירים של חגורת הכתפיים בכלל ושל החזה - בפרט.
3. מומלץ לבצע גםתרגילים לגב באמצעות מתח שניתן למצוא בכל פארק כמעט או במגרשי כדורסל.
4. מציע שתבצע יום כן יום לא את אימון הכוח.
5. ממליץ לגוון את התרגילים באימון. לדוגמה אם הנך מבצע 10 סטים לשרירי החזה עשה 3 תרגילים שונים.
6. על מנת 'לעצב' את הגוף עליך להפחית אחוזי שומן. במקרה זה - פעילות אירובית מומלצת וכן העלאת מסת השריר ועקב כך חילוף החומרים הבסיסי (מכונה BMR).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









