שאלה על אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על אימון
    מישהו
    25/04/2010

מצאתי באחת המגירות גומייה כזאת, מיוחדת לתרגילי כושר,
    וחשבתי אולי אני אוכל להתאמן עם זה בבית (מצורפת לגומיה הזא חוברת עם תרגילים לכל חלק בגוף כמעט),
    ואולי גם עם דברים ביתיים אחרים (נגיד בקבוקי מים במקום משקולות וכאלה).
    יענו להתשמש בגומיה כתחליף לחדר כושר, להתאמן על כל התרגילים שיש בחוברת + עוד כמה בלי מכשירים כתחליף לחדר כושר (אני באמת לא יכול חדר כושר עכשיו...)
    זה יכול לעזור לי בכלל?
    (אני בן 16.5)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על אימון

הוספת תגובה

• אימון בעזרת גומייה

שי אלנקרי
    27/04/2010

שלום,
    אימון עם גומיה יכול להיות בהחלט תחליף זמני או התחלתי לפני הדריכה בחדר הכושר או העלאת העומסים. ההתנגדות כנגד הגומייה אינה גבוהה לגמרי וחשוב לזכור כי ככל שמאמנים את גוף האדם הוא גם משתפר ומשתדרג. מספר שבועות עם האימונים (לצורך העניין )תצטרך לעלות את רמת הקושי ובאמצעות גומייה יהיה קשה להשיג את ההתנגדות הרצויה. (אלה אם כן יש לך גומיות נוספות בעלות דרגות קושי גבוהות יותר) חשוב לזכור, שזהו אימון גופני לכל דבר, וזה יותר טוב מלא לעשות כלום, אבל במוקדם או במאוחר תצטרך לעלות את ההתנגדות אם הנך מעוניין לראות ולשפר תוצאות, על כן תצטרך לשקול להכניס מספר סטים של משקולות או לצאת להתאמן בחדר הכושר.
    שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו