מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזה גדול לגברים- אימון גופניחיים25/04/2010
שמי חיים מקריית גת
שלום אני נמצא באמצע שנות ה20 לחיי
כבר שנים רבות אני סובל מחזה גדול ושפיצי , לא הלכתי להיבדק ואני לא רוצה להיבדק
אף פעם לא עשיתי ספורט בצורה טובה ורק התחלתי
יש לי כרס אבל אני לא שמן מבחינתBMI וגובה-משקל.
איזה פעילות גופנית מומלצת על מנת לשטח את החזה ואת הבטן או לפחות שיהיהו נורמליים
כי אני מתאמן כבר 4 חודשים ולא רואה שינוי -יכול להיות שאני אוכל גם יותר מידי שטויות
האימון הוא עשה וחצי חדר כשר
ואני עובד בחברת הייטק אז רוב היום אני יושב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים
ד''ר איתי זיו26/04/2010הערותי..
1. חזה גדול - לא נראה על פניו חיסרון.. בכל מקרה כל מתאמן ומטרותיו והעדפותיו. מציע להעלות מסת שריר באופן כולל ולא להתקד רק באזור זה או אחר.
2. לגבי הכרס, המשקל והנתונים שציינת, מה שחשוב לדעת הנו מידת אחוזי השומן בגופך. ה- BMI הנון מדד שאינו מהימן לאנשים שעוסקים בפעילות גופנית בכלל ולאלו שעוסקים באימוני התנגדות - בפרט. מדידת אחוזי שומן תוכל לבצע במרבית מועדוני הכושר, פיזיולוג מאמץ ואצל דיאטניות. חשוב.
3. לתזונה השפעהע מכרעת על הרכב הגוף והנראות. ייתכן שסך הקלוריות ביום שהנך צורך לא רב במיוחד אך איכותן ירודה לכן ממליץ לעבור לתפריט בריא יותר ולהיעזר באיש מקצוע שיסייע לך במקרה זה.
4. ייתכן שתוכנית האימונים שלך אינה בנויה באופן מושכל. יש להתייעץ עם איש מקצוע ו/או מאמן אישי שיבנה לך תוכנית מתאימה שתסייע לך להגיע למטרה שקבעת לעצמך.
5. חסרים נתונים על מנת לענות לך כהלכה אך בקווים כלליים חשוב לבצע אימון התנגדות-משקולות ואימונים אירוביים על בסיס קבוע. שעה וחצי יחולקו כך - 45 דקות אימון אירובי ו- 45 דקות אימון התנגדות. כל זאת לאחר תקופה של מספר שבועות ואף חודשים של שלבי אימו הבנויים בהדרגתיות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)