שאלה בנושא אימון אפשרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא אימון אפשרי
    עדי
    11/04/2007

שלום לכם,

היום ביקרתי אצל האורטופד לאחר כאבים חזקים מאוד בכתף ימין, שכנראה נבעו מעומס יתר על הכתף וגרמו לי לדלקת בגיד.

יש לציין שאני מתאמנת בחדר כושר אימון משקולות הכולל תרגילי כתף, יד קדמית, אחורית דחיקת חזה וכו, שיכול להיות והביאו למצב זה.

השאלה שלי היא - איזה אימון ניתן לעשות בחדר כושר כרגע (הרופא אמר לי לא לאמת את הכתף חודש), אני כן רוצה לעבוד על השרירים.

הם יד קדמית, אחורית... משהו שלא משלב את הכתף?

אשמח לתשובתכם.

עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנושא אימון אפשרי

הוספת תגובה

• עומס יתר על הכתף

יורם אילת
    12/04/2007

עדי שלום .. שרירי "הגב" "החזה " יד קדמית אחורית" ושרירים רבים נוספים חוצים את מפרק הכתף .
    מומלץ לתת למפרק הכתף מנוחה לפי המלצת הרופא . בחודש הקרוב תתרכזי באימון רגליים ובטן ! בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, שאלה נוספת...

עדי
    12/04/2007

האם לדעתך עליי להימנע גם מריצה, שהרי יש תזוזה של הידיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המנעות מריצה ..

יורם אילת
    13/04/2007

לפי דעתי עלייך להמנע מכל פעילות אשר את מרגישה בה כאב . העקרון הוא לתת לכל האזור מנוחה .
    הזזת המפר ק ללא עומס לא אמורה לגרום נזק נוסף. בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו