שלום! נואש כבר.... :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום! נואש כבר.... :(
    דניאל
    30/04/2010

שי, עופר ואיתי מה שלומכם?
    יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי ...
    1. רציתי לדעת האם צריכת אבקת חלבון ממולצת לפני האימון או לאחריו? (אימון כוח כמובן)
    2.האם לצרוך את אבקת החלבון עם פחמימה? אם כן, באיזה יחס?
    3.שריר התלת ראשי שלי(יד אחורית), ממש מוזר! אני כבר לא יודע מה לעשות. החלק העליון שלו ממש גדול יחסית לחלק הקרוב למרפק. בואו נאמר שאם אני לובש חולצה טריקו שארוכה קצת בידיים אז זה נראה שיש לי ידיים ממש רזות כי רק החלק העלין של היד האחרוית ממש מפותח בעוד שהחלק התחתון הוא רק בליטה קטנה.אז רציתי לדעת האם אתם מכירים את התופעה והאם יש תרגיל מסויים שיאפשר לי לבנות את החלק התחתון בצורה אפקטיבית?
    4. האם רק 4 אימנוי כוח מספיקים בשבוע או יותר?
    5. האם יותרמ-4 תרגילים לשריר יד קדמית (כל תרגיל 4 סטים-10 חזרות) בכל אימון יכול לפגוע בשריר ולתת לי תוצאה הפוכה ממה שאני מבקש(עלייה במסת שריר)?
    תודה רבה...יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום! נואש כבר.... :(

הוספת תגובה

• לא להתיאש

עופר קיס
    02/05/2010

1. אחרי אימון לקחת אבקה עם כ 80% חלבון ו 20 פחיממות
    2. זהו מראה הרגיל של השריר. אולי להוסיף פשיטת ידיים עם כבל כלפי מטה
    3. 4 אימונים זה הרבה
    4. יתכן ו 4 תרגילים ליד קדמית לא מאפשרים לה להתאושש ולגדול
    מקווה שהכל ברור
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע אז...

דניאל
    02/05/2010

בהמשך לתשובתך,
    אמרת שזהו המבנה של השריר:: התכוונת אצלי או אצל כל אחד?...אני תמיד עשיתי את התרגיל שאמרת ועדיין זה נראה כמו שזה נרראה...
    חוץ מזה, מה התכוונת 80% חלבון ו-20 פחמימה? אתה מתכוון ל-20 גר' פחמימה?.. ומה זאת אומרת 80 אחוז? (לי על המיכל של האבקת חלבון רשום באנגלית: סקופ1=24 גר' חלבון (42 גר' אבקה) ,בעוד שבמדבקה שבה רשום בעברית רשום: 28 גר' אבקה=16 גר' חלבון (3 כפות)) איזו כמות אני צריך לקחת? וכמה פחמימות יחד עם הכמות ?
    תודה רבה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו