מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדידת מרחק בריצהאביב01/05/2010
איך אני יכול למדוד את מספר בקילומטרים שאני רץ בכל פעם? האם יש שעונים מיוחדים לזה? ואם כן איך הם בדיוק עושים זאת (את המדידה)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואני מוסיפה שאלה קשורה
אורטל01/05/2010האם יש מדד מהירות (לא שעון , יש לי כבר שעון דופק ) והאם יש מדד מהירות ויחד עם זאת מד מרחק?או צעדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד מהירות
עופר קיס10/05/2010כן. על אותו שעון עם ה GPS , אך רק בחוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדידת מרחק
עופר קיס02/05/2010יש מדי צעדים - פדומטר שאחרי כיול לאורך צעד מודד צעדים ומשם ניתן להקיש על המרחק
בחוץ - יש מדי דופק עם GPS שבפרוש מודדים מרחק ואפילו מציגים את המסלול על גבי המחשב לאחר הורדת נתונים - הכנס לאינטרנט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביב
ד''ר איתי זיו02/05/2010מדידת הקילומטרים כדאי שתעשה באמצעות הרכב או האופניים עם מד מרחק. שעוני דופק רבים יש מד מרחק. הבדיקה הנה לפי מספר הצעדים. ניתן גם באמצעות פדומטר.
אם צריך עוד מידע ניתן לפנות לחברת אגנטק - 036493111.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם השאלה שלי ????
אורטל03/05/2010אשמח מאוד שגם אליה תענו !
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד מהירות
שי אלנקרי03/05/2010שלום אורטל,
ישנם שעונים שמודדים את המהירות וזאת לאחר קליפס/פד מסוים שניתן למקם על נעל הריצה. אותו קליפס משדר לשעון (לדגמים מסויימים) גם את המרחק וגם את המהירות הנוכחית בה את נמצאת. ממה שידוע לי לשעוני פולאר יש את הפונקציה הזאת. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
אורטל05/05/2010ידעתי האמת שלפולאר (תלוי איזה דגם ) יש פוט פוד , לא קניתי את השעון הזה ספציפי מפני שהוא יקר מאוד , אז קנית F7 הוא קל לשימוש ונראה לי מספיק למטרה , אך חשבתי שאולי ניתן לקנות מד מהירות בנוסף , אולי של פולאר אולי לא . העיקר לבדוק את המהירות ושיפור הריצה .
אז אם ידוע לך משהו אחר בכל מקרה אשמח לדעת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי באופן יותר פשוט
איתי הר-ניר05/05/2010את יכולה למדוד את המרחק שאת רצה.
להביט בשעון כמה זמן את רצה או הולכת וכך לחשב מהירות.
דרך חלקי הזמן=מהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי
אורטל08/05/2010תודה רבה לך , אפשר דוגמה בבקשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוגמה
איתי הר-ניר09/05/2010אם את רצה מרחק של 2 ק"מ וזה לוקח לך 12 דקות.
12 דקות כפול 5 = 60 דקות
2 ק"מ כפול זה 10 קמ
כלומר זה קצב של 10 קמש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי איתי
קייסי13/06/2010אני מבינה את הדוגמה שנתת אך זה בכלל לא הנוסחה שנתת קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו
איתי הר-ניר14/06/2010רק עוד שיטה לחשב מהירות.
והמרה מיחידות של דקות לקמ"ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)