מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    (:
    01/05/2010

1)ביום של אימון רגליים אפשר להגדיר אותו כעצים,האם אני אוכל למחרת לעשות אירובי-ריצה משו כמו 25 דקות בקצב של 10.5-11 קמ"ש או שלא כדאי כי כך השרירי רגליים מהאימון יום קודם לא יתפתחו?

2) עבודה על רגליים נניח ללא משקל (רק ע"י משקל גוף) האם יש בכך תועלת?
    לדוגמא סקוואט ללא משקל או תאומים עליית עקבים על ספסל בלי משקל?
    עבודה מסוג זה פעם בשבוע (בנוסף לשאר אימונים בחד"כ שכוללים כמובן עבודה עם משקל כולל רגליים) רצויה? יש בכך אפקטיביות? זה עוזר במשהו?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• פספסו אותי

(:
    02/05/2010

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר תשובות

שי אלנקרי
    03/05/2010

שלום,
    1. לאחר יום של אימון רגליים אין מניעה לעסוק בפעילות אירובית מכיוון שהעבודה הינה על סיבי שריר שונים. יחד עם זאת אם אתה מרגיש שממש קשה לך תוכל לעבוד בעצימויות קלות יותר מאשר אימון אינטניסיבי.
    2. עבודה על רגליים ללא משקל היא עבודה עם משקל. חשוב לזכור שגם משקל הגוף מהווה סוג של משקולת אבל זה רק לאנשים מסוימים, לרוב, מתחילים. אם הנך מתאמן מתקדם סביר להניח שעל משקל הגוף תצטרך להוסיף משקל נוסף שכן משקל הגוף כבר לא יאתגר אותך וגם לא יוביל לתוצאות. אני לא יודע נתונים נוספים עלייך אבל מומלץ שתעבוד ותפעיל את קבוצת השרירים יותר מפעם בשבוע עם מנוחה של לפחות 48 שעות בין אימון למשנהו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו