מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ חיטוב גוףע02/05/2010
שלום,
שוקל 64
גובה1.71
התחלתי להאתמן במכון כושר לפני חודש ומתחיל לראות קצת שרירים.
אך לא מרוצה מהתוצאה,כיוון שאני נראה מנופח כזה.
מרגיש שהפלג גוף עליון קצר אולי זה קשור לרקמות שומן? יש מעט שומן
אני רוצה להיות חטוב אך לא "מקוצר"
האם עלי להוריד שומנים באוכל? או שזה חשוב לפיתוח שרירים גם ?
תודה רבה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ
שי אלנקרי03/05/2010שלום,
מנתונייך עולה שמשקלך תקין אך עם זאת אני מניח שאתה מרגיש שעלייך להוריד באחוזי שומן. בכדי להשיג זאת תצטרך לשלב בין התזונה לבין הפעלות האירובית. לגבי התזונה תצטרך להתייעץ עם דיאטן או דיאטנית קלינית שיעזרו לך בהתאמה אישית של התפריט היומי. לגבי האימון האירובי כדי שתשלב אימוני אינטרוואליים (אימוני הפוגות עם עצימויות משתנות) כמו ריצה קלה עם ריצה מהירה או הליכה עם שילובי ריצה קלה. אני מציע שתייעץ עם מדריך הכושר במקום בו אתה מתאמן, אני בטוח שהוא יוכל לכוון אותך לא פחות טוב בהתאם למטרתך. שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)