מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוביות בבטן ?דימה04/05/2010
שלום יש לי שאלה אני מתאמן בבית 3 פעמים בשבוע וכל אימון אני עושה שני אומוני בטן שונים
אבל הבעיה היא שמתחילים להיות אצלי קוביות למעלה ולמטה יש לי מן כרס קטנה שאני רוצה להוריד אותה , אז השאלה היא אם כדי גם להתחיל לרוץ בימים שאני לא עושה אימון והאם זה יעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוביות בבטן
שי אלנקרי05/05/2010שלום דימה,
חסרים נתונים נוספים, אבל אענה לך באופן כללי. כדי להשיג את התוצאה הרצויה "קוביות בבטן" עלייך להוריד אחוזי שומן וזאת לאחר שתשלב את אימוני הכוח (על כל חלקי הגוף וכמובן גם הבטן) עם אימוני האירובי (להגברת ההוצאה האנרגטית ושריפת השומנים) יחד עם הקפדה על כל הנושא התזונתי. השילוב של שלושתם יחד יביא אותך לתוצאות הטובות ביותר ובבוא היום גם לקוביות המיוחלות. שיהיה בהצלחה בהמשך התהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לקחת
איתי הר-ניר05/05/2010בחשבון שיציבה וגנטיקה משפיעים על מראה חיצוני.
והסידור המרחבי האנטומי של שרירי הבטן מתחת לקו הטבור שונה בהשוואה לזה שמעל הטבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש בעיה
אנה13/05/2010אני בן 13 ואני עובד על הבטן. אני עובד לפעמים, לא בזמן מתוכנן . ואני מרגיש את הריבועים אבל לא רואים אותם כמו שצריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה% שומן נמוכים
איתי הר-ניר13/05/2010מסייעים למראה ויזואלי של שרירי הבטן.
אולם בגילך הגוף עוד צפוי להשתנות.
עדיף שתתאמן על כל קבוצות השרירים בצורה מאוזנת, תוך שילוב פעילות אירובית מתאימה עם תזונה תומכת.
לעבוד רק על שרירי הבטן לא יוביל אותך למקום נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)