הורדת אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת אחוזי שומן
    ערן
    05/05/2010

יש לי שאלה בנוגע להורדת אחוזי שומן,אני שוקל 60 קילו וגובהי הוא מטר 70
    ולפי המידדות של הסרט מדידה אחוז השומן שלי הוא 16.2%,שזה לא רע בכלל,ואני מקפיד על תזונה שלי ועושה הליכות כמעט כל יום,אני שואף לרדת ל10 אחוז שומן כדי להיפטר משומן ולהראות רזה יותר,אני יודע שהירידה באחוזי השומן תיקח זמן ואני מקפיד על צריכת הקלוריות שלי,האם זה בריא בגיל הזה לרדת?כדי להתייעץ עם דיאטנית? ואיך זה ישמיע על משקל הגוף שלי(בקילוגרמים)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת אחוזי שומן

הוספת תגובה

• משקל הגוף

איתי הר-ניר
    05/05/2010

המשקל שלך הוא תוצאה של כוח הכבידה הפועל על המסה שלך.
    אם אתה מפחית % שומן ולכן מפחית מהמסה אזי המשקל יורד.
    אולם ישנם מצבים של ירידה בהרכב גוף אחד ועליה של הרכב אחר, מה שעשוי בסה"כ לשמור על המסה והמשקל חמרות השינוי בהרכב הגוף.

אצה מעוניין להפחית באחוזי השומן, האם הדבר בריא לך?
    על פניו נראה שאינו מזיק, השאלה בעיקר איך זה נעשה והאם זוהי המטרה הסופית או רק כלי לשם השגת יעדים אחרים.

תמיד יש לקחת בחשבון, שישנם מחירים שלא כדאי לשלם, בנוסף האם 10% שומן יתנו לי את מבוקשי.
    אני בהחלט ממליץ לך להתייעץ עם איש מקצוע, לקיים תפריט תזונתי מלא ועשיר. לשמור על תוכנית אימונים מסודרת ומגוונת.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן

ד''ר איתי זיו
    20/07/2010

הערותי...
    1. במידה ואחוז השומן של 16.2% הנו נכון התוצאה הנה בסדר גמור וכמובן ניתן להפחית עוד באחוזי השומן. מהי מטרת האימון? שמירה על רמה של אחוזי שומן נמוכים מצריכה היערכות מבחינת תזונה ואימונים לא פשוטה בכלל. לא בטוח שאתה מעוניין בהגבלות די קשות מבחינת אורח החיים.
    2. מציע במקביל להעלות הת מינון הפעילות האירובית וכך להשפיע גם על הורדת אחוז השומן.
    3. מציע להתייעץ עם דיאטן קליני מכיוון שהנך בתהליך גדילה וחשוב שהתזונה תהיה איכותית ככל שניתן.
    בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו